MENÜ
 • Új dal érkezését jelentette be a brit fiúcsapat

  Egy fiatal énekesnő is közreműködik benne

  A The Vamps tagjai összeálltak a feltörekvő amerikai énekesnővel, Maggie Lindenmann-nel egy dal erejéig. A Personal címet viselő szám, amely a négytagú brit zenekar legújabb kislemezeként szolgál majd, október 13-án érkezik.

  Az együttes az elmúlt néhány napban rejtélyes bejegyzések és képek közzétételével készítették fel közönségüket az újdonságra, amit a lemezlovas-producer Digital Farm Animals segítségével alkottak meg. Az előadók a hét folyamán készülnek egy élő Facebookos bejelentkezéssel is, aminek keretében bemutatják a dalt és megválaszolják a rajongói kérdéseket.

  A Personal az első kislemez a The Vamps Night & Day című dupla-albumuk második, jövő tavaszra ígért részéről, a Day-ről.

  “Mindig élvezzük, ha új emberekkel dolgozhatunk együtt. Amikor meghallgattuk Maggie Pretty Girl című dalát, tudtuk, hogy fantasztikus lesz. Nagyon tehetséges személy, akinek hangja rengeteget tett hozzá a kislemezhez” – áll a zenekar nyilatkozatában.

  “Imádom a dalt és a mögötte lévő tartalmat – szerintem ezen már mindenki keresztül ment. A menedzseremmel úton voltunk Norvégiába, amikor lejátszotta nekem a dal nyers demóját, amiben még csak Brad volt benne. Annyira király volt a koncepció! Néhány héttel később fel is vettük” – tette hozzá Maddie.

  A szám érkezésén kívül a The Vamps bejelentette a Night & Day arénás turné első állomásait is, amelyek listája ide kattintva elérhető.

  Forrás: Pressparty

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Justin Bieber megnősült?

  Bulvár
  Sze. 14., péntek

  Szabó Győző rendezőként debütált

  Bulvár
  Sze. 10., hétfő

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Bréking: Ed Sheeran jön a Szigetre!

  Jess Glynne felfedte magánéletét – Interjú

  Megvannak az American Music Awards idei jelöltjei