MENÜ
 • Trokán Nóra megmutatja, hogy a mosás is lehet szórakoztató

  Kecskeméten adja át a Bubbles 25-ik üzletét

  Vidéki hálózatépítésének során az Alföld „hírös városában”, Kecskeméten is nyit a Bubbles – Magyarország első non-stop önkiszolgáló mosodalánca. A Budapesten méltán népszerűvé vált közösségi mosás élménye így már egyre több vidéki városban válik elérhetővé. Az országos terjeszkedés Székesfehérváron indult, és jelenleg a Bubbles az ország keleti régióit veszi célba, melynek kiemelt városa Kecskemét. Az esemény sztárvendége Trokán Nóra, a kecskeméti Katona József Színház népszerű színésznője volt, akinek nagy álma teljesült azzal, hogy a közösségi mosás élménye Kecskeméten is elérhetővé vált. Többek közt az hazai beruházás gazdaságélénkítő szerepéről beszélt Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő a hivatalos átadóünnepségen.

  Trokán Nóra

  Az ország keleti felében történő terjeszkedés fontos állomása Kecskemét, Bács-Kiskun-megye megyeszékhelye, a régió kiemelt települése. A Bubbles célja, hogy innen kiindulva meghódítsa az ország keleti régióit is. A sikeres vállalkozás először Budapest városában nyitotta sorra üzleteit, de távlati cél a hálózat országos kiépítése franchise partnerek bevonásával. 2017-re már 50-nél is több üzlet megnyitását tervezik országszerte.

  „Minden egyes üzlet megnyitása olyan számomra, mint egy új gyermek. A kecskeméti az első kelet-magyarországi mosodánk, ez nagy mérföldkő számunkra. Kiemelt vidéki helyszíneken is folytatjuk az országos hálózatépítést – nem titok, hogy most már franchise partnerek bevonásával. Az sem biztos, hogy a terjeszkedés a határon megáll.” – mondta el Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója. – „Célunk volt, hogy olyanok is tudják használni a mosógépeket, akik az életben még soha nem mostak. Ezen kívül az is alapvető fontosságú, hogy a mosás a Bubbles-ben más szerepet kap, és lehetőség nyílik arra, hogy kikapcsolódásként, pihenéssel tudjuk eltölteni azt a pár órát, amíg a ruhákat tisztára mossuk.”

  Vidéken is siker a közösségi mosás

  A korábban csak amerikai filmekből ismert szolgáltatás, a közösségi mosás a Bubbles koncepció működőképességének, és a vezetőség hatékony stratégiai gondolkodásának köszönhetően válik egyre elterjedtebbé Magyarországon – most már vidéken is. A sorozatos nyitások mutatják az ötlet és a szolgáltatás létjogosultságát, amely nem csak a fővárosban válik egyre népszerűbbé.

  A kecskeméti Katona József Színház gyönyörű és tehetséges színésznője Trokán Nóra már régóta várta, hogy a Jóbarátokból is ismertté vált hangulatú közösségi mosoda eljusson Kecskemétre is. Így örömmel vett részt az új Bubbles üzlet átadóján.

  „Épp a Figaro házasságának premierjére készülünk, így egyébként sem sok időm jut a házimunkára. A kecskeméti színészházi vendéglakásban nincs mosógépem, ezért is örültem neki, hogy most már Kecskeméten is nyitott Bubbles. Non-stop nyitva tart, így előadás, vagy az esti próba után is el tudom intézni a mosást. Az amerikai filmekből ismerős a közösségi mosoda élmény, kényelmes és jó hangulatú. Volt alkalmam már egy budapesti Bubbles-ben mosni, ott tapasztaltam meg, milyen jókat lehet beszélgetni mosás közben.” – mondta el Trokán Nóra, miközben maga is kipróbálta – elsők között – az üzlet nyújtotta szolgáltatást.

  A Bubbles mosodák közösségteremtő szerepe nagyon fontos egy kisebb város életében is, ráadásul a gazdaságélénkítő szerepe sem elhanyagolható.

  „Úgy gondolom, az itt lakóknak is egy fontos és hasznos szolgáltatást hozott el a városunkba a Bubbles. Nem csak a praktikussága miatt, hanem mert az üzlet közösségi térként funkcionál. Egyszerűen kelezhetőek a gépek, gyorsan kész lesz a mosás, de a közösségteremtő és formáló hatás túlmutat ezen. Egy kellemes, kényelmes helyen végezhetjük el a házimunkát, ami ilyen módon szórakoztató is lehet.”– fűzte hozzá Nemcsik Mátyás, önkormányzati képviselő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon