MENÜ
 • Táncoljunk az EFOTT-on!

  Az idei EFOTT azok számára sem okoz csalódást, akik táncolni vágynak. Az utolsó napon Roni Size gondoskodik az őrületes partyról.

  A drum ‘n’ bass atyjaként emlegetett jamaicai származású, bristoli Roni Size idén nyáron is felpörget minket. A stílus meghatározó alakjaként számon tartott tehetség a fesztivál utolsó napján lép színpadra, hogy igazi disco-hangulatot varázsoljon nekünk. Neve a drum and bass kezdeteitől fogva jelen van a színtéren, a Reprazent ’97-es megalakulásától fogva folyamatos népszerűségnek örvend. New Forms című lemezéért a szakma elismerésének számító Mercury Prize-zal is megjutalmazták, a géniusz pedig azóta időről-időre meglepetéseket okoz nekünk friss, fiatalos és megdöbbentő zenei megoldásaival. Roni nem szeret biztosra menni, folyamatosan új utakat keres, minden albuma más és más hangulatot varázsol számunkra.

  Az EFOTT-on a számos külföldi lemezlovas mellett magyar büszkeségeinkben sem lesz hiány, a fellépők sorát gazdagítja a gyönyörű Julia Carpenter is, aki állítólag különleges, élő zenei elemekkel lép színpadra a fesztivál pénteki napján. A tehetség ezt üzeni nektek:

  „Az EFOTT egy nagyon fontos állomása a sűrű nyári turnémnak, ezért erre az alkalomra egy Live show-val készülünk. Velem tart egy amerikai MC, gitáros, dobos és több DJ barátom is, hogy minél színesebb legyen a produkció. Garantáljuk, hogy egy feledhetetlen élmény lesz számotokra

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon