MENÜ
 • Szünetre vonul az X Factor lánybandája

  Szólóban folytatják

  Hónapig tartó találgatások után a Fifth Harmony tagjai bejelentették: egy időre szüneteltetik közös pályafutásukat, hogy szólóprojektjeikre koncentráljanak. A popcsapat, amelyet Camila Cabello kiválása óta Ally Brooke, Lauren Jauregui, Normani Kordei és Dinah Jane alkotott, egy hosszú Twitter-posztban jelentette be a hírt.

  “Az elmúlt hat évre nézve, mióta elkezdtük az X-Factorban, rájöttünk, mennyire messzire jutottunk és mindent nagyon értékelünk – most még jobban, mint valaha. Emlékezetes utunk volt együtt, és nem tudjuk kifejezni, mennyire hálásak vagyunk mindnyájatoknak, amiért velünk tartottatok ezen a vad úton! Hat kemény, megállás nélküli év után arra is rájöttünk, hogy szünetet kell tartanunk a Fifth Harmony-val, hogy hitelesek maradjunk magunkhoz és hozzátok, és szóló pályafutásainkra koncentráljunk. Mindannyian nagyon izgatottan várjuk az időszakot, amit azzal tölthetünk, hogy tanuljunk és fejlődjünk, és önállóan is megtaláljuk a helyünket” – áll a közleményben, aminek végén hozzátették, hogy a 2018-ra ígért fellépéseket és megjelenéseket megtartják.

  A bejelentés egy évvel és három hónappal azután érkezett, hogy Camila Cabello bejelentette a lánybandából való távozását. Nem sokkal később a lány önálló karriert indított, és saját lemezt is kiadott, amit hamarosan egy koncertkörúton népszerűsít majd.

  A helyzet több szempontból is hasonlít a One Direction jól ismert esetére. Miután Zayn Malik kiszállt a szupernépszerű fiúbandából, a formáció piacra dobta a Made in the A.M. című lemezt, majd a 2015-ös év végén határozatlan időre szünetre vonultak, amiből együtt azóta sem tértek vissza, azonban Harry, Louis, Niall és Liam saját pályafutása is elstartolt.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Íme a Balaton Sound Himnusza

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.