MENÜ
 • Szulák Andrea együtt sír és nevet a Szerencsekerék játékosaival

  Már csak kettőt kell aludni, és újra forog a Szerencsekerék!

  Hétfőn 19.05-től a STORY4-en Szulák Andreával indul újra a legendás vetélkedő, a Szerencsekerék. Andi elárulta, hogy házigazdaként ő is játszik, hiszen a feladványok megoldásait sokszor maga sem tudja…

  „Nagyon jól érzem magam a forgatásokon. A stáb olyannyira a kezem alá dolgozik, hogy nem is lehetne nem élvezni a munkát – árulta el mosolyogva Andrea. – Egyébként nem könnyű dolog órákon át magas sarkúban állni és humorosnak lenni a felvételek során.

  Mielőtt elkezdtük a forgatást, direkt megkértem a szerkesztő munkatársakat, hogy ne árulják el előre a megoldásokat. Roppant fontos számomra az a kis feszültség, hogy vajon én tudnám-e a feladványokra a választ. Próbálok a játékosokkal együtt sírni, együtt nevetni, és együtt izgulni. Elárulom: volt már olyan, hogy nem jöttem rá a megoldásokra…”

  A játék izgalma a régi. Estéről estére három versenyző száll ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet. „Egyet garantálhatok, tőlem senki nem fog csalódottan távozni.” – ígéri Andrea. A jelmondat a régi: a Szerencsekerékkel minden jóra fordul! Minden hétfőn, kedden és szerdán 19.05.től Szerencsekerék a STORY4-en!

  Forrás: Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon