MENÜ
 • Szakadék szélén a Rocktenors

  Szakadék szélére került az X-Faktorban megismert trió.

  Persze nem kell aggódni, a srácok továbbra is együtt maradnak, csupán egy trailer erejéig egy katasztrófafilm részesei lehettek.
  Mint korábbi cikkünkben megírtuk, az együttes tagjai Vastag Tomival együtt részt vettek a Korda Filmpark sajtónapján március 8-án, ahol kipróbálhatták a park két új szolgáltatását.

  Ezek közül az egyik a “Filmbuilding” volt, ahol többek között green screen előtt is forgattak kisebb jeleneteket velük.
  A történet röviden arról szól, hogy New York városára meteoreső zúdul, a NASA központban a dolgozók próbálják elhárítani a veszélyt, az emberek pedig az utcán pánikolnak.

  “Mi tulajdonképpen az irányítóközpontban ülünk, és figyeljük a monitorokat, amikor észreveszem, hogy valami nem stimmel. Erre próbálom Zoli figyelmét felhívni.” – árulta el Márk a kulisszatitkot.

  “Vicces volt a jelenetet egy zöld vászon előtt leforgatni. Ültünk hárman egymás mellett egy-egy széken, és magunk elé kellett képzelni az egész szituációt, miközben a pánikot is érzékeltetni kellett az arcunkon. Hát, nem mondom, hogy könnyű meló volt, de mindenképp szórakoztató az egész. Főleg, hogy részesei lehettünk egy izgalmas folyamatnak” – tette hozzá Zoli.

  A benti forgatás után a csapat átállt a New York díszletbe, ahol az utcai jeleneteket vették fel több szögből is.

  “Eszméletlenül jól nézett ki a díszlet, valóban olyan volt, mintha ténylegesen New Yorkba mentünk volna ki. Itt még nagyobb képzelőerőre volt szükségünk, ugyanis azt kellett többed magunkkal eljátszani, hogy pont előttünk csapódott be egy meteor a betonba, aminek hatására az út beszakadt. Utána pedig fejvesztve kellett menekülnünk” – mesélte Márió.

  A fiúk tehát nagyon élvezték ezt a napot, amiről többek között az is árulkodik, hogy saját kis videót is készítettek az élményeikből.

  Aki esetleg hasonló élmények részese szeretne lenni, akkor annak érdemes ellátogatnia a Filmpark honlapjára, ahol minden információt részletesen megtalálhat a programokkal kapcsolatban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon