MENÜ
 • Súlyos baleset a Die Hard forgatásán

  Az egyik kaszkadőr autóbalesetben sérült meg, kórházban ápolják.

  A Budapesten forgatott Die Hard 5 – Drágább, mint az életed című Bruce Willis-mozi stábja sem úszta meg baleset nélkül: hétfő délelőtt az egyik főszereplő dublőre súlyos sérülést szenvedett.

  „Egy autós jelenetet vettek fel, ahol a kaszkadőr az ölében tartott egy kamerát – mesélte egy szemtanú. – Erre azért volt szükség, hogy belső képeket is rögzítsenek az üldözésről, és végül a hatalmas karambolról. A próbák során minden jól ment, de amikor rögzíteni akarták a jelenetet, szörnyű dolog történt: a kocsi a tervezettnél pár centivel arrébb csapódott az akadályba, így az eleje rommá tört, a kaszni benyomódott az utastérbe. A kamerával az ölében ülő kaszkadőrnek a gyomrába fúródott a készülék.”

  Szerencse, hogy a protokoll szerint a veszélyes jelenetek felvételén mindig készenlétben áll egy mentőautó, így a sérült perceken belül megkaphatta a megfelelő ellátást. Állapotát stabilizálták, és kórházba vitték.

  „A kollégát az Országos Baleseti Intézetbe szállították, kielégítő az állapota, de ebben a filmben már aligha tud szerepelni. ilyen helyzetekre egyébként fel vannak készítve a kaszkadőrök, nem okoz nekik különösebb lelki sérülést. Meggyógyulnak, és legközelebb újra kockára teszik az életüket. Ez a szakmájuk.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon