MENÜ
 • Stohl lánya sztármodell lehet

  Milliókat kereshet a színész legnagyobb lánya.

  Svincsók László, a Cosmodels modellügynökség tulajdonosa szerint Stohl Lucának a kifutókon lenne a helye. Már egy ideje szemmel tartják a lányt, először akkor vették észre, amikor az édesapja körül kialakultak a problémák, és Luca is a címlapokra került. A külföldi kifutókon nagy sikerek lehetne, mert minden adottsága megvan hozzá.

  „Beutazhatná az egész világot, szerintem a legnagyobb cégek versenyeznének érte! Magyarországon csak zsebpénzt lehet keresni, és kitörésre sincs lehetőség. Eleinte biztosan nehéz lenne neki, hogy megtanulja a szakmát, hogy belerázódjon a castingok világába és megszokja a fényképezőgépeket, de ha kitartó, akkor egy fotózásért akár milliós összeget is kaphat!” – mondta el Svincsók László, és kész szerződést kötni a lánnyal.

  Persze a színész apának is lesz egy-két szava a modell karrierhez. A modellcég ajánlatán nem lepődött meg, azonban kikötötte, hogy Luca előtt ő akarja ellenőrizni az ügynökség tisztességes szándékait. Ettől függetlenül lányára bízza a döntést, mert Luca érett, okos felnőtt nő, és el tudja dönteni, mi a jó neki, és mit akar.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon