MENÜ
 • Spielberg biztos nem rendez Csillagok háborúját

  Neve azért is tűnt kézenfekvőnek, mivel szoros barátságot ápol Lucasszal, az Indiana Jones filmeket is közösen készítették.

  Steven Spielberg kétségtelenül korunk egyik legismertebb és legelismertebb filmrendezője. A hatvanhat éves filmrendező már négy Oscar-díj büszke tulajdonosa, emellett többek között II. Erzsébet királynő a Brit Birodalom lovagjává is avatta.

  Olyan nemzetközileg elismert filmek készítője, mint a Ryan közlegény megmentése, a Cápa, az E. T. a földönkívüli, a Jurassic Park, vagy a holokauszt borzalmait feldolgozó Schindler listája. Mostanában azonban a George Lucas által megteremtett Star Wars következő, hetedik részének rendezőjeként röppent fel a neve.

  Mint azt már korábban megtudhattátok, George Lucas nagyon súlyos összegért egy az egyben eladta a Lucasfilm Ltd.-t a Disney filmstúdiónak. Innentől kezdve folyamatos találgatások tárgya, hogy vajon ki fogja rendezni a Csillagok háborúja következő részét. Neve azért is tűnt kézenfekvőnek, mivel szoros barátságot ápol Lucasszal, az Indiana Jones filmeket is közösen készítették.

  Érdekes, de pont ez a hosszú múltra visszatekintő barátság az, ami az egyik oka annak, hogy Spielberg nem vállalja a rendezés lehetőségét. A másik érv pedig az, hogy a science fiction fantasy sorozat egyszerűen nem az ő “műfaja”. Így a találgatók egy nevet már biztosan kihúzhatnak a listáról.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon