MENÜ
 • Selena Gomez alig várja, hogy elfelejtsék

  Őszintén nyilatkozott az énekesnő

  Mielőtt Selena Gomez több hónapnyi, lupusszal és mentális betegségekkel folytatott küzdelem után új slágerrel és The Weeknd-del való párkapcsolattal tért vissza a reflektorfénybe, az énekes- színésznő hosszú és rögös utat járt be – árulta el a Vogue magazinnak.

  A slágergyáros most először lett a divatlap amerikai változatának címlapsztárja, és a fotósorozathoz készült interjúban őszintén beszélt múltbéli élményeiről és jelenlegi állapotáról.

  “Nézd, szeretem, amit csinálok, és tisztában vagyok vele, mennyire szerencsés vagyok. De – hogy mondjam ezt úgy, hogy ne hangozzon furán? Alig várom, hogy az emberek elfelejtsenek.”

  Néhány hónapja az Instagram királynője lett, saját bevallása szerint pedig rémisztő érzés volt rádöbbennie, mennyire népszerű a kép- és videómegosztó alkalmazás felhasználói között.

  “Amikor nekem lett a legtöbb követőm az Instagramon, eléggé megrémültem. Szinte felemésztett. Azzal keltem és feküdtem. Függő lettem, és olyan dolgokat láttam, amiket nem akartam, és olyan dolgokon törtem a fejem, amikkel nem akartam foglalkozni” – nyilatkozta őszintén Selena, aki nemrég visszatért a stúdióba, hogy következő projektjein dolgozzon.

  A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

  Forrás: The Edge

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Íme a Balaton Sound Himnusza

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.