MENÜ
 • Radics Gigi kipróbálta a szinkronizálást

  Gigit mindig is nagyon érdekelte, hogy vajon milyen a szinkronizálás, ezért Bogdányi Titi meghívta, hogy megmutassa neki a szakmai trükkjeit.

  Mivel Titanilla az Utódok című új Disney filmet szinkronizálta, ezért egy jelenetet próbáltak el a filmből. Az Utódok a Disney következő nagy durranása, szeptember 19-én 10:30-kor lesz a premierje a Disney Csatornán. Egy akciódús, zenés film, amiben találkozhatunk a Disney gonoszok gyerekeivel : Mallal, Demóna lányával ; Jay-el, Jafar gyermekével ; Carlosszal, Szörnyella de Frász fiával, és Evie-vel, a Hófehérke és a hét törpe Boszorkájának lányával.  A film az ő kalandjaikat mutatja be, és persze a nagy összecsapást a jók és a rosszak között.

  gigi2

  A szinkronizálás során Gigi Evie-nek kölcsönözte a hangját. A lányok meg is egyeztek abban, hogy Gigi és Evie annyira hasonlítanak, hogy az már-már megdöbbentő. 

  Gigi többször elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a szinkronizálás ennyire nehéz: mindent időben kell mondani, figyelni a papírra, ahonnan olvasod a szöveget, a hangsúlyra, a szereplő karakterére stb. A lányok megegyeztek abban, hogy az éneklés jobban megy neki, és végül is a csajok ezt csak buliból csinálták.

  gigi 

  Titanilla már 8 éves kora óta szinkronizál, ő lesz az Utódokban Mal hangja, és ő volt Miley Cyrus magyar hangja a Hannah Montanában, valamint Selena Gomez is az ő hangján szólal meg.  Titi szakmai véleménye szerint Gigi nagyon ügyes volt, ugyanis van, aki első alkalommal meg sem mer szólalni.

  Ajánló

  A világ egyik leghíresebb Dj-je is eljön a Balaton Soundra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Ők A Dal 2019 indulói