MENÜ
 • Radics Gigi kipróbálta a szinkronizálást

  Gigit mindig is nagyon érdekelte, hogy vajon milyen a szinkronizálás, ezért Bogdányi Titi meghívta, hogy megmutassa neki a szakmai trükkjeit.

  Mivel Titanilla az Utódok című új Disney filmet szinkronizálta, ezért egy jelenetet próbáltak el a filmből. Az Utódok a Disney következő nagy durranása, szeptember 19-én 10:30-kor lesz a premierje a Disney Csatornán. Egy akciódús, zenés film, amiben találkozhatunk a Disney gonoszok gyerekeivel : Mallal, Demóna lányával ; Jay-el, Jafar gyermekével ; Carlosszal, Szörnyella de Frász fiával, és Evie-vel, a Hófehérke és a hét törpe Boszorkájának lányával.  A film az ő kalandjaikat mutatja be, és persze a nagy összecsapást a jók és a rosszak között.

  gigi2

  A szinkronizálás során Gigi Evie-nek kölcsönözte a hangját. A lányok meg is egyeztek abban, hogy Gigi és Evie annyira hasonlítanak, hogy az már-már megdöbbentő. 

  Gigi többször elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a szinkronizálás ennyire nehéz: mindent időben kell mondani, figyelni a papírra, ahonnan olvasod a szöveget, a hangsúlyra, a szereplő karakterére stb. A lányok megegyeztek abban, hogy az éneklés jobban megy neki, és végül is a csajok ezt csak buliból csinálták.

  gigi 

  Titanilla már 8 éves kora óta szinkronizál, ő lesz az Utódokban Mal hangja, és ő volt Miley Cyrus magyar hangja a Hannah Montanában, valamint Selena Gomez is az ő hangján szólal meg.  Titi szakmai véleménye szerint Gigi nagyon ügyes volt, ugyanis van, aki első alkalommal meg sem mer szólalni.

  Ajánló

  Ők az MTV EMA magyar és nemzetközi jelöltjei!

  Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Vajna Timi húga lesz a Tv2 új sztárja