MENÜ
 • Rabszolgaként tartotta gyerekeit, mert egy jósnő ezt tanácsolta neki

  Az anya tagadja a vádakat.

  Egy négy gyermekes anya két fiatalabbik gyermekét rabszolgaként tartotta, mert egy jósnő ezt tanácsolta neki. Linda Clappison tárgyalása a héten kezdődött és a bíróságon megdöbbentő részletekre derült fény az esettel kapcsolatban.

  Kiderült, hogy az akkor tíz éves fiát és hat éves lányát szobájukban bezárva tartotta, világítás, játékok és ágyak nélkül, csupán szendvicseket és vizet adott nekik, ráadásul a fűtést is kikapcsolta, így a gyerekek több maradandó fagyási sérülést is elszenvedtek. Ezen kívül kényszerítette őket, hogy a közelben élő roma-táborban dolgozzanak, ahol embert próbáló feladatokat kaptak: csákányozniuk, ásniuk, kapálniuk kellett. A most tizennyolc éves fiú a bíróságon azt mondta, anyja úgy kezelte őket, mint a kutyákat, húga haját pedig többször is leborotválta büntetésképpen.

  A vádakat az anya természetesen tagadja, azt állítja, gyermekei hazudnak, ám az ügyész szerint tisztán látszik, hogy a két rémült, ám tiszta elméjű gyerek igazat mond. Ezzel szemben az anya nem tűnik teljesen ép elméjűnek. A gyerekek elmondása szerint régebben teljesen rendben volt minden, imádták édesanyjukat, ám valami hirtelen történt, amitől minden megváltozott. Szerintük egy jósnő tanácsára hallgatva kezdte el édesanyjuk rabszolgaként kezelni őket.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon