MENÜ
 • Plágiummal vádolják Taylor Swiftet

  Beperelték az énekesnőt

  Miután visszatérésével hatalmas sikert aratott, Taylor Swiftnek máris egy problémával kell szembenéznie. A Sean Hall és Nathan Butler alkotta dalszerző-páros ugyanis beperelte az énekesnőt, amiért állítólag engedély nélkül használta fel szövegeiket Shake It Off című slágerében.

  Hall és Butler állítása szerint a szupersztár 2014-es szám húsz százaléka tartalmazza a 3LW név alatt futó lánycsapatnak írt Playas Gon’ Play című, 2001-ben megjelent szerzeményének szövegét.

  Az üggyel kapcsolatban Taylor szóvívője is megszólalt, cáfolva az állításokat: “Ez egy nevetséges vád és nem más, mint pénzlehúzás.”

  Hall és Butler profiknak számítanak a zeneiparban – korábban olyan előadókkal dolgoztak, mint Justin Bieber, Lionel Richie, Pink, Maroon 5, Backstreet Boys, Aaron Carter, valamint Victoria Adams.

  Nem ez az első alkalom, hogy Taylor Swiftet a Shake it Off miatt perlik. 2015-ben az R&B énekesnő Jesse Graham 42 millió dollárra próbálta perelni a slágergyárost, miután azt állította, hogy lemásolta Haters Gone Hate című számát, a bíróság azonban ejtette a vádakat.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Justin Bieber megnősült?

  Bulvár
  Sze. 14., péntek

  Szabó Győző rendezőként debütált

  Bulvár
  Sze. 10., hétfő

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Jess Glynne felfedte magánéletét – Interjú

  Megvannak az American Music Awards idei jelöltjei

  Szabó Győző rendezőként debütált