MENÜ
 • Pattinsonék szóba sem állnak egymással

  Az a hír járja, hogy az Alkonyat két sztárjának, Robert Pattinsonnak és Kristen Stewartnak viharos kapcsolata ismét fordulóponthoz érkezett. Ezúttal inkább a rosszabb pillanatok a jellemzőek.

  Az a hír járja, hogy az Alkonyat két sztárjának, Robert Pattinsonnak és Kristen Stewartnak viharos kapcsolata ismét fordulóponthoz érkezett. Ezúttal inkább a rosszabb pillanatok a jellemzőek, a két fiatal ugyanis nem hajlandó szóba állni egymással. Nem meglepő, hiszen a pár hölgy tagjának más urak iránt táplált érzéseiről a média mostanában egyszerűen nem volt hajlandó leszállni.

  Egyesek ugyanis azt állították, hogy Kristen erősen vonzódik a Hófehér és a Vadász című film rendezőjéhez, Rupert Sandershez. Az erről szóló pletykák annyira megerősödtek, hogy a pár állítólag már azt is eltervezte, hogy kiköltöznek közösen megosztott los angelesi otthonukból. Most a People magazin erősítette meg, hogy valóban nincsenek beszélőviszonyban. Ezen már csak azért sem ártana változtatni a közeljövőben, mert a szeptemberi MTV’s Video Music Awards-on közösen kellene megjelenniük.

  Arról is hallani lehet, hogy Kristen és rendezője flörtje hónapok óta tart, míg szegény Robert ezzel egy időben már az eljegyzésre készülődött. Rupert Sanders magánéletében ezzel szemben kisebb vihart kavart az eset, a férfi felesége, Liberty Ross állítólag már meg is bocsájtott urának.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon