MENÜ
 • Óvatosan a fenyegetésekkel!

  Nem olcsón úszott meg egy furcsa tréfát egy férfi Amerikában. Jason Dornhoff mindenesetre mostantól biztos átgondolja mit ír hova...

  A The Kearney Hub riportja szerint a 38 éves Jason Dornhoff érdekes felirattal látta el egy étterem papírját, mellyel munkára lehetett jelentkezni. A férfi a papír hátulját a következő szöveggel látta el: “Ha csendbe maradsz és segítesz, nem halsz meg”

  Több sem kellett a papírokat feldolgozó alkalmazottnak, máris riasztotta a rendőrséget, bombariadót és fenyegetést jelentve.

  A részleteket megtudva pedig a rendőrségnek sem kellett több; villámgyorsan megtalálták Dornhoffot, akinek kocsijában viszont semmilyen robbanóeszközt nem találtak.

  Dornhoff persze később megvédte magát. Igaz, magyarázata elég messze állt a racionalitástól. Elmondása szerint metamfetamin hatása alatt volt mikor a szöveget írta és azért ment az étterembe, mert remélte, hogy ott kielégítik szexuális fantáziáit. Sok értelme nincs a magyarázatnak, ugye?

  Ezt a bíróság is így gondolta, akik tízezer dollár óvadék ellenében helyeztek szabadlábra. Augusztus végén pedig irány újra a bíróság!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon