MENÜ
 • Ősbemutatóra készül a Manna

  Vicces, királykisasszony?!? 

  Elkezdődtek a Vicces, királykisasszony?!? próbái a Váci Dunakanyar Színházban – a Szabó Borbála meséje alapján készülő humorelméleti mesejátékot Bereczki Csilla rendezi. Az előadás premierje március 19-én lesz, április közepétől pedig a budapesti Dumaszínházban is látható lesz.

  vicces_plakatfoto

  A MANNA, a Váci Dunakanyar Színház, a tatabányai Jászai Mari Színház és a Dumaszínház közös előadásaként készülő Vicces, királykisasszony?!? próbái megkezdődtek Vácott. Szabó Borbála új gyerekdarabot írt, melynek főszereplője Ildikó királykisasszony, aki – mivel nagyon szereti a humort – elhatározza, hogy csakis olyan férfihoz megy feleségül, aki képes őt megnevettetni. Az udvar felhívására tódulnak is a király-jelöltek meghallgatásra, hogy viccesebbnél viccesebb műsorukkal próbálják meg meghódítani a királylány szívét. A  királykisasszonynak azonban egyik produkció sem nyeri el tetszését, mindegyik előadást erőltetettnek, vagy éppen unalmasnak találja – a sikertelen kérőket pedig sorra lefejezik az udvarban. A nevetés így hamar sírásba fordul át, s az országból szép lassan kipusztul a humor is. Vagy talán még időben rájön a királylány, hogy kit is szeret valójában? Szabó Borbála meséjének feldolgozása ősbemutató lesz, amelyet Bereczki Csilla rendezésében március 19-től láthat a Váci Dunakanyar Színház közönsége. Az előadás címszerepét Kiss Diána Magdolna alakítja, az udvarhölgyek szerepében Enyedi Éva és Gergely Katalin, a kérők sorát pedig: Herczeg Tamás, Horváth Virgil, Csémy Balázs, Widder Kristóf, Kardos Róbert, Végh Zsolt és Dévai Balázs adja.

  vicces_olvasoproba (55)

  Az elsősorban kisiskolásoknak szóló zenés, humorelméleti meseelőadás a frappáns, szórakoztató humora miatt a felnőtteknek is felhőtlen szórakozást ígér. A Vicces, királykisasszony?!?  további előadásai Vácott: március 22. 11:00; március 30. 10:00 ; március 31. 10:00; április 13. 14:00; április 15. 14:00. A budapesti premier április 18-án lesz délelőtt 10 órakor a Dumaszínházban, a Corvin sétányon.

  vicces_proba2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon