MENÜ
 • Oroszlán Szonján rajtaütöttek a rendőrök

  Vígjátékba illő jelenet játszódott le a Szájhősök című sorozat forgatásán: túszdrámát vettek fel, de valódi rendőrök csaptak le rájuk.

  Kapitány Iván és csapata az M5-ös autópálya bevezető szakaszán forgatott egy autószalonban. A forgatókönyv szerint a szereplők egy túszdrámába csöppenek. A jelenetet ráadásul éjszaka vették fel, hogy ne zavarják a forgalmat. Valószínűleg túlságosan is élethűre sikeredett a forgatás, ugyanis a maszkos fegyvereseket látva a rendőrök töltött fegyverekkel ütöttek rajta a stábon.

  „A forgatókönyv szerint a főhősünk Franci – akit Debreczeny Csaba alakít – egy túszdrámába keveredik – mondta el Kapitány Iván, a sorozat rendezője és producere. – A kiválasztott helyszín tökéletes volt, éjszaka gyér a forgalom, és a szalont egy gyártelep veszi körül, így attól sem kellett tartanunk, hogy kéretlen szemlélődők sétálnak a képbe. El is kezdtük a forgatást. Két fegyveres, maszkos statiszta állt a szalon közepén, körülöttük pedig a földön feküdtek a színészek, akiket sakkban tartottak. A kamerák messzebb helyezkedtek el, hogy ne látsszanak a képben. A jelek szerint tényleg jól sikerült a beállítás, mert amikor az arra járőröző rendőrök benéztek az üvegfalon, gondolkodás nélkül akcióba léptek.”

  A forgatáson jelen volt Oroszlán Szonja is, az egyik földön fekvő túsz szerepében. A következő mesélte a vicces-ijesztő helyzetről: „Arra lettem figyelmes, hogy a túszejtő fiúk a forgatókönyvtől eltérően lekapják fejükről a maszkot, eldobják a fegyvereiket, és remegő lábakkal, az arcukra dermedt félelemmel bámulnak a bejárat irányába. Ekkorra értek oda ugyanis a valódi rendőrök, akik csőre töltött fegyverrel a kezükben rugdosni kezdték az ajtót, és azt üvöltötték: mindenki azonnal dobja el a fegyverét. Hát, mit ne mondjak, a segédoperatőrrel és a szereplőkkel együtt rendesen berezeltünk.”

  Végül a gyártásvezető magyarázta el a rendőröknek, hogy csak színészeket láttak.

  Forrás + fotó: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon