SP ijesztő képekkel próbálja felhívni a figyelmet

Éder Krisztián, azaz SP zenei pályája mellett a fotós karrierje sem elhanyagolható, most azonban meglepő irányba terelődött. Gyönyörű de rendkívül megrázó képekkel próbálja felhívni a figyelmet az anorexia veszélyességére.

“Aktuális probléma az anorexia, rengeteg embert érint. Stoptáblának szántam az anyagot, azt remélve, hogy a képek ereje segít megállítani a betegség terjedését. Dórát a Facebookon ismertem meg, ott beszéltem meg vele a fotózást és annak részleteit. Tisztában van vele, hogy az életével játszik, négy éve anorexiás, 18 éves, 168 centi magas és 33 kiló” – árulta el a részleteket Krisztián, aki a fotózás előtt alaposan elbeszélgetett a lánnyal a betegségéről, és hogy miért alakult ki nála a testképzavar.

A képeket a legnagyobb női magazin,
a Cosmopolitan publikálta a jó ügy érdekében

“Fontos volt számomra, hogy tisztában legyek Dóri történetével. Lelkileg fel kellett készülnöm, hogy meg tudjam csinálni. Én kértem fel a sorozatra, de nem győzködtem. Megértettem és elfogadtam volna, ha nem vállalja” – magyarázta SP a megrázó képek születésének körülményeit.

Dóra azonban nem csak elvállalta a fotózást, de most úgy tűnik éppen ezáltal szembesült is a problémájával és talán elindulhat a gyógyulás útján is. “Pszichikailag jó irányba tart, elmondta, hogy a fotózás lökést jelentett számára ahhoz, hogy elinduljon a gyógyulás útján. Persze ez egy lassú folyamat” – tette hozzá az énekes-fotós.

(Forrás: Bors, Fotó: Éder Krisztián – Cosmopolitan)

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólások megjelenítése
Hozzászólások elrejtése
Bezár (x)