MENÜ
 • Ő az idei év nője a Billboard szerint

  Idén is átadja a címet a zenei magazin

  A Billboard magazin választása alapján Selena Gomez a 2017-es év nője. Az egykori Disney-csillag, aki kétszer vezette a zenei magazin 200-as listáját, november 30-án kapja meg az elismerést az évente megrendezésre kerülő Women in Music, azaz Nők a zenében gálán.

  Az énekesnő, producer és színésznő olyan korábbi díjazott nevekhez csatlakozik, mint Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Katy Perry, Fergie, Beyoncé és a tavalyi győztes, Madonna, aki megható beszédet tartott, amiben mások mellett a feminizmus és a szexizmus témáját is érintette.

  “Selena nem csak a slágerlistákon jeleskedik, hanem folyamatosan inspirálja a fiatal nőket, hogy legyenek autentikusak, ne csak kapjanak, hanem adjanak is, és ne féljenek hallatni a hangjukat” – mondta John Amato, a The Hollywood Reporter-Billboard médiacsoport elnöke.

  Selena karrierje sosem volt jobb formában – 2015-ben és 2016-ban három top tízes kislemezzel, – a Same Old Love-al, Hands to Myself-fel és We Don’t Talk Anymore-al, – állt elő, a sikerszéria pedig folytatódott az idén nyilvánosságra hozott Bad Liar-rel, Fetish-sel és It Ain’t Me-vel. Öt albuma került fel a Billboard 200 top 10 helyezettje közé, a 2013-as Stars Dance és 2015-ös Revival pedig vezették is a toplistát.

  Az énekesnő emellett 13 okom volt című Netflix-sorozat producerjeként és a Coach és Puma reklámarcaként tevékenykedik, emellett rengeteg alapítvány munkájából kivette a részét, 2009 óta pedig aktív nagykövete a UNICEF-nek.

  Forrás: Billboard

  Ajánló

  Ők az MTV EMA magyar és nemzetközi jelöltjei!

  Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Vajna Timi húga lesz a Tv2 új sztárja