MENÜ
 • Ő az idei év nője a Billboard szerint

  Idén is átadja a címet a zenei magazin

  A Billboard magazin választása alapján Selena Gomez a 2017-es év nője. Az egykori Disney-csillag, aki kétszer vezette a zenei magazin 200-as listáját, november 30-án kapja meg az elismerést az évente megrendezésre kerülő Women in Music, azaz Nők a zenében gálán.

  Az énekesnő, producer és színésznő olyan korábbi díjazott nevekhez csatlakozik, mint Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Katy Perry, Fergie, Beyoncé és a tavalyi győztes, Madonna, aki megható beszédet tartott, amiben mások mellett a feminizmus és a szexizmus témáját is érintette.

  “Selena nem csak a slágerlistákon jeleskedik, hanem folyamatosan inspirálja a fiatal nőket, hogy legyenek autentikusak, ne csak kapjanak, hanem adjanak is, és ne féljenek hallatni a hangjukat” – mondta John Amato, a The Hollywood Reporter-Billboard médiacsoport elnöke.

  Selena karrierje sosem volt jobb formában – 2015-ben és 2016-ban három top tízes kislemezzel, – a Same Old Love-al, Hands to Myself-fel és We Don’t Talk Anymore-al, – állt elő, a sikerszéria pedig folytatódott az idén nyilvánosságra hozott Bad Liar-rel, Fetish-sel és It Ain’t Me-vel. Öt albuma került fel a Billboard 200 top 10 helyezettje közé, a 2013-as Stars Dance és 2015-ös Revival pedig vezették is a toplistát.

  Az énekesnő emellett 13 okom volt című Netflix-sorozat producerjeként és a Coach és Puma reklámarcaként tevékenykedik, emellett rengeteg alapítvány munkájából kivette a részét, 2009 óta pedig aktív nagykövete a UNICEF-nek.

  Forrás: Billboard

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Kulisszatitkok Luxus Vivien esküvőjéről

  Exkluzív interjút adott az EFOTT-on John Newman

  Elstartolt a Campus Fesztivál