MENÜ
 • Német világsztár előtt a Dirrty Slippers

  Javában zajlik a gyulai Dirty Slippers tavaszi-nyári turnéja, mely első ízben már külföldre is eljutott. A srácok lendületes koncertjeinek híre azonban messzebbre jutott, mint gondolták volna.

  Nemrégiben meghívást kaptak Németország egyik vezető pop-rock csapatától a Sportfreunde Stiller-től egy közös koncertre. A német zenekar 2003-ban az Ein kompliment című slágerével hódította meg a német ajkú országok slágerlistáit, mely 2009-ben, még az MTV Unplugged verzióban is újra befutó lett.

  A zenekart többször jelölték Viva Comet és MTV EMA díjra is, emellett pedig Ők büszkélkedhetnek azzal a címmel is, hogy a német fociválogatott kedvencei lettek, amiért 2006-ban meg is írták a futball VB himnuszát, melyet közel 1 millió ember előtt adtak elő a Brandenburgi Kapunál. A dobok mögött  Bastian Schweinsteiger ült, a német válogatott klasszisa. Ez a remek zenekar figyelt fel Lázárékra, akikkel kiegészülve május 21-én, Budapesten, a világ legjobb klubjának választott A38-as hajón adnak koncertet.

  “Nekem a gyerekkoromat jelenti a Stiller, édesanyám ágán a rokonságunk Németországban lakik, így emlékszem, hogy nyolc-tíz éve egy nyaralás alkalmával ismertem meg a zenéjüket, ami nagyon megtetszett. Éppen ezért hatalmas élmény lesz Velük közösen színpadra állni, felkötjük a gatyát és mindent bele fogunk adni, ahogy eddig is!” – mondta Lobó-Szalóky Lázár frontember.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon