MENÜ
 • Mikor múlik el a szerelem?

  A szerelem különös súlya – Az olasz írónő lebilincselő regénye már a boltokban

  Federica Bosco legfrissebb regénye minden nő legtitkosabb félelmét helyezi a középpontba – vajon véget érhet-e csak úgy a szerelem? Mi van, ha egyik napról a másikra elmúlik, és a nyomában semmi nem marad? A szerelem különös súlya váratlan fordulatokkal teli, lebilincselő történet, szerethető főhősei pedig kihagyhatatlanná teszik a könnyed romantika műfaját kedvelő olvasók számára.

  FedericaBosco_ASzerelemKulonosSulya_300dpi

  Mit tartogat az élet forgatókönyve arra az esetre, ha egy látszólag rendezett, harmonikus életet élő nő mégsem felhőtlenül boldog a mindennapjaival? Az olasz írónó, Federica Bosco (korábban magyarul megjelent nagy sikerű művei: Vigyázz rám angyal, Szerelmem egy angyal, Maradj velem angyal) ezúttal a szerelem múlandóságának témáját járja körül, azt őt jellemző könnyed, szórakoztató, ugyanakkor magával ragadó, már-már függőséget okozó stílusban.

  Francesca napközben keményen dolgozik a könyvkiadóban a főnöke elismeréséért, míg hazaérve csak a „szürke esték” várják párja, Edoardo társaságában.

  Mikor válik egy szerelem megszokássá? És egyáltalán: mikor múlik el a szerelem? Francesca munkahelyi kalamajkák, és családi zűrök közepette próbálja megtalálni a megfelelő válaszokat, amelyben segítségére lesz barátnője is…

  A könyv története:

  „A szerelem egyszer csak véget ér, és kész. Csak úgy, egy szerda este, mindenféle előzetes értesítés nélkül. Mit teszel? Elhagyod? Valódi ok nélkül?”

  Francesca kapcsolata megfeneklett. Pedig az örök optimista Edo igazi mintaférfi, sosem veszekszik, mindent eltűr, szolgálatkész és bosszantóan mosolygós. Francesca számára mindez elviselhetetlen. Éjjelente cupcake-sütögetésbe menekül, nappal az előléptetéséért gürcöl egy könyvkiadóban.

  Főnöke, a hatalmas egóval megáldott Bigazzi azóta hajszolja a világraszóló sikert, mióta lemaradt A szürke ötven árnyalatának kiadási jogáról. Mr. Big éppen Francescát bízza meg a feladattal, hogy bestsellert írasson Leonardo Calamandreivel, a cinikus, minden hájjal megkent szépfiúval, akiért rajonganak a nők. Nem úgy Francesca, aki meglátja a sérült kisfiút a magabiztos pasi álarca mögött…

  Részlet a könyvből:

  – A boldogság fogalmát kissé túlértékelik, nem gondolod? – válaszol Paola, és rágyújt a sokadik cigire.

  – Némi frusztráció hozzátartozik a dologhoz. Edo csodálatos ember, ebből a fajtából nem sok mászkál manapság odakint.

  – Tudom, és éppen ez a probléma. Megbénít a gondolat, hogy sose fogok találni még egy olyat, mint ő, az pedig még jobban megrémiszt, hogy ha elhagyom, talán életem végéig visszasírom majd, és talán nélküle még boldogtalanabb leszek. De akkor már nem lesz visszaút.

  – Hátravetem a fejem. – Miért nem találnak fel egy olyan útvonaltervezőt, ahol az úti cél helyére csak beírod, hogy „a jövő”, és Brad Pitt hangja azt válaszolja, „az útvonal kész”.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Demi Lovato megtörte a csendet

  Bulvár
  aug. 5., vasárnap

  Varga Viktor gyermekké vált + videó

  Bulvár
  Júl. 25., szerda

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Ezért emelget szettje alatt érdekes dolgokat a magasba Don Diablo

  Minden rekordot megdöntött az idei Sziget

  Parov Stelar exkluzív interjút adott a Szigeten