MENÜ
 • Megtalálták az új Tetovált lányt

  Vele folytatódik a történet

  Claire Foy leszerződött A tetovált lány rég várt folytatásának szereplőgárdájába. A színésznő, aki többek közt A korona című Netflix-sorozat második Erzsébet királynőjeként ismert, immár teljesen biztosan Lisbeth Salander bőrébe bújhat.

  A hackerlányt eredetileg Noomi Rapace alakította a három svéd nyelvű filmben, amelyet Sieg Larsson regény-trilógiája alapján készítettek. A karaktert később Rooney Mara formálta meg a 2011-es, David Fincher rendezte angol filmben, a szerepért pedig Oscar-jelölést is kapott. Arról egyelőre nincs infó, vajon a hat éve megjelent projekt Mikael Blomkvistje, Daniel Craig visszatér-e a produkcióba.

  Az új film állítólag a David Lagercrantz által jegyzett, The Girl in the Spider’s Web címet viselő negyedik könyvön alapul, amely 2015-ben érkezett a polcokra, és a könyvsorozat első olyan része lett, amelyet nem Larsson írt. Az eredeti szerző 2004-ben unyt el.

  The Girl in the Spider’s Web 2018 október 19-én érkezik az amerikai mozikba, forgatásai pedig előreláthatólag a jövő év elején veszik kezdetüket berlini és stockholmi helyszíneken. A rendezői székbe ezúttal Fede Alvarez ül, aki tavalyi horrorfilmje, a Vaksötétért nagyrészt pozitív visszajelzéseket kapott.

  Forrás: AceShowbiz

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Íme a Balaton Sound Himnusza

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.