MENÜ
 • Megölte majd megette cimboráját

  Egy orosz férfi Hannibál módra elbánt ivópajtásával.

  Az orosz férfi, miután meggyilkolta barátját az általa rendezett vodka-partin, evett is halott testének húsából. Miután jóllakott, a maradékot gondosan félretette.

  Az elborult férfi egy késsel támadt 41 éves áldozatára. Miután leszúrta, szeleteket vágott ki belőle, amit megsütött és a társaival együtt megevett.

  Sajnos a horrorisztikus történet még itt sem ér véget, ugyanis másnap a kannibál elvitte a maradékot a húspiacra, és disznóhúsként adta el. “Egy gyanútlan helybéli férfi meg is vette az árut, de amikor otthon megfőzte, rosszul lett a szagától. Ennek ellenére megkóstolta a húst, és mint mondta, az íze is nagyon különös volt” – számolt be a bizarr incidensről a rendőrség szóvivője. A szerencsétlen vevő ezután szakértőkhöz vitte a húst, akik megerősítették neki, hogy nem állatból származik. A férfi ezután a rendőrséghez fordult.

  A házkutatás után a gyanúsított a gyilkosságot és a kannibalizmust is beismerte. A hűtőjében pedig a halott férfi fejét is megtalálták a rendőrök. A 35 éves férfi azóta is letartóztatásban van. Mint kiderült, a piacon még ketten vásároltak a húsból, de ők nem panaszkodtak.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon