MENÜ
 • Megjelenési dátumot kapott az AZ folytatása

  Megvan, mikor jön a második film

  A New Line Cinema és a Warner Bros. kitűzte az AZ folytatásának megjelenési dátumát. A stúdiók közös közleményben jelentették be, hogy az Andy Muschietti rendezte rekorder horrorfilm második része 2019 szeptember 6-án érkezik az amerikai mozikba.

  Az AZ folytatása az amerikai Munka napja utáni időszakban érkezik az első részhez hasonlóan, amely 117 millió dolláros bevétellel rekordokat döntött a jegypénztárakban.

  A Maine városában zajló történetben Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Jaeden Lieberher, Jack Dylan Grazer, Chosen Jacobs, Wyatt Oleff és Jeremy Ray Taylor szerepelnek egy csapat gyerekként, akik a vérszomjas bohóccal, a Bill Skarsgard által megformált Az-zal kell megküzdeniük.

  Muschietti az AZ 2 stábjában is a rendező pozícióját töltheti be, míg Gary Dauberman ismét a forgatókönyv megírásával foglalkozhat. Stephen King eredeti regényeinek felépítése szerint a folytatás 27 évvel az első film után játszódik, és ugyanazon karakterek közül forog, akik visszatérnek, hogy elpusztítsák a főgonoszt.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Heti Horoszkóp – Március 19-25.

  Tordai Teri a Kossuth-díj átadón

  Esztergályos Cecília a Kossuth-díjról