MENÜ
 • Megalkották a 25. Life Ball Stílus Bibliáját

  Minden eddiginél pompásabb lesz a jótékonysági rendezvény

  A salzburg-i Hotel Schloss Leopoldskronban mutatták be a 25. Life Ball úgynevezett Stílus Bibliáját. “A Stílus Biblia – a fotográfia, a divat, a design és a színház kereszteződésében – optimálisan illeszkedik a jótékonysági projektbe és a különféle programokban. Egy esztétikailag hatékony eszköz a Life Ball üzeneteinek átruházásával gazdag és kreatív fotóalbumával. Örülünk, hogy képesek vagyunk a Stílus Biblia terjesztésére a kiadó világszerte elterjedt hálózata révén, erre nagy figyelmet szentelünk“- mondta a kiadó.  Ausztriában „A Dirndl önmagában nem egy stílus, hanem ürügy” – mondta Gery Keszler, a LIFE + és a Life Ball vezérigazgatója, főszervezője. „Reméljük, hogy a témának és hangulatnak az idei Stílus Biblia elegendő inspirációt ad. Mert a Life Ballon minden szinten fel szeretnénk emelni a jelmezeket egy új szintre” – folytatta Keszler. Az évforduló megvalósítása több ismert osztrák tervezőt és két vezető osztrák divatiskolát kértek fel. Thomas Kirchgrabner kifejlesztette Conchita öltözködését a Life Ball tiszteletére, ahol a Muzsika hangja, vagyis a Sound of Music híres zenéjére lesz a megnyitó. A Life Ball hosszú ideig tartó támogatója, Birgit Mörtl ismét felelős a kivételes testfestésért és stílusokért ebben az évben is.

  Jegyek a 2018-as Life Ball-ra idén is számos promócióban elérhetőek lesznek. Ezek hamarosan bejelentésre is kerülnek. Informálódni a mindig elérhető a www.lifeball.org oldalon vagy a www.facebook.com/LifeBall címen lehet.

  A 2017-es Life Ballról készült life.hu-s videó

  Tények és számok Stílus Biblia 2018-as kiadványáról: A Life Ball 25. évfordulója alkalmából a Stílus Biblia legtöbb tárgyát szabadon fényképezték. Több, mint 200 jelmez állt rendelkezésre az ART ART számára a fotózáshoz, amiket 12 eredeti Sound of Music helyszínen készítettek. A több, mint 2000 munkaóra, mintegy 50 hallgató és diplomás alkotása. Több, mint 8000 Swarovski ELEMENTS kristályt dolgoztak a több, mint 90 munkaórában 30 pár kézzel készült angyali jelmezbe. A ruha tömege összesen 50 kg, a szárnyak súlya 20 kg. A ruhát acélszerkezettel kell alátámasztani.

  Nyereményjáték

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők az MTV EMA magyar és nemzetközi jelöltjei!

  Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Vajna Timi húga lesz a Tv2 új sztárja