MENÜ
 • Magyarországon is megjelent a HELLO! magazin!

  A HELLO! presztízst jelent a sztároknak, az olvasóknak és a hirdetőknek egyaránt.

  A 33. országban, Magyarországon is megjelent a világ leghíresebb sztármagazinja, a HELLO! A Magyarországra akkreditált spanyol nagykövet,José Ángel López Jorrín ünnepélyes keretek között adta át az első számot a címlapon szereplő Vajna házaspárnak.

  A Kiscelli Múzeumban megtartott nyitógálán a hazai sztárvilág legjelesebb képviselői mellett az üzleti élet több száz kiválósága is megjelent. Díszvendégként köszöntötték az egykori magyar királyi család képviseletében Habsburg György főherceget, az utolsó trónörökös fiát. Az apropót az adta, hogy Zsófia nevű lányának keresztszülei a volt spanyol király, János Károly, illetve felesége, Zsófia.

  hellokép2

  Az eredetileg spanyol világlap, az ¡HOLA! több mint 71 éve számít a műfaj etalonjának. A Nagy-Britanniában is műfajteremtő HELLO! a magyar kiadással együtt már 11 nyelven hozzáférhető. A magazint 20 millió ember olvassa hetente. Minden másodpercben 15 ember forgatja valamelyik kiadás lapjait a világon.

  Kifinomult eleganciája, lenyűgöző, elegáns képei, barátságos, mégis érdekfeszítő hangvétele Spanyolországtól Kanadáig, Mexikótól Oroszországig, Indiától a Közel-Keletig, Nagy-Britanniától immár Magyarországig évtizedek óta megkérdőjelezhetetlen presztízst jelent.

  Már a nyitógálán nyilvánvalóvá vált, hogy a lapban megjelenő magyar hírességek igazi megtiszteltetésnek érzik a világsztárok társaságát. Nem véletlenül tekint és tekintett barátként a HELLO!-ra Erzsébet királynő és Margaret Thatcher, Brad Pitt, George Clooney, Rod Stewart és Paul McCartney, a hírességek színe-java.

  A lap első hirdetői máris felismerték, hogy a HELLO! klasszikus, mégis modernül elegáns, a sztenderdeket gondosan betartó nemzetközi brand. Világszerte azonosan magas színvonalat képvisel. Olvasása a világ elitjéhez való tartozás jelképe. Garantált minősége a valóban fizetőképes célcsoporthoz juttatja el az üzenetet.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre