MENÜ
 • Liptai luxustáskával ment tanúskodni

  Liptai Claudia szerint fontos a minőség. Inkább legyen valamiből egy darab, de az megkérdőjelezhetetlen színvonalú.

  A divatos médiaszemélyiség tudja, hogyan kell megjelennie. Legutóbb a bíróságon kapták lencsevégre egy Burberry táskával. Ez az egyik legrégebbi brit luxusmárka, neve egyet jelent az eleganciával és a gazdagsággal.

  “Liptai Claudia táskája a képek alapján igazi, nem hamisítvány. Ez a táska egy-két éves kollekció darabja lehet, az egyszerűbb és olcsóbb kategóriába tartozik. Jelenleg körülbelül 150 ezer forintot érhet” – mondta el a szakértő. Viszont a Burberry honlapján akár 300 ezer forintért is vásárolhatunk hasonló darabot.

  Claudia elárulta, hogy a táska különösen kedves neki, mert egy premierre kapta egy nagyon jó barátnőjétől. Majd arról beszélt, hogy számára fontos a minőség.

  “Vallom, hogy valamiből legyen inkább egy, de az megkérdőjelezhetetlen minőségű. Fontos hozzátennem, hogy nem csak a márkás lehet jó minőség. A kiegészítőket nagyon szeretem, mert képesek teljesen megváltoztatni egy-egy ruhát – nyilatkozta a TV2 műsorvezetője.

  Hozzátette, hogy megunt ruháit, cipőit, táskáit sem hagyja kárba veszni, egy meghatározott segélyszervezetnek szokta őket adni.

  Egyébként a meghallgatáson volt kedvese, B. Péter mellett tanúskodott, akit egy éve úgy megütöttek, hogy eltört az orra.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők az MTV EMA magyar és nemzetközi jelöltjei!

  Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Vajna Timi húga lesz a Tv2 új sztárja