MENÜ
 • Liptai Claudia úgy káromkodik a közönség előtt, mint egy kocsis

  A nézők csak zavartan pislogtak az élő adást megelőző felvételek alatt, amikor Liptai Claudia elküldte Tillát melegebb éghajlatra.

  Bár Claudia tapasztalt és rutinos műsorvezető, úgy tűnik a kamerák mögött könnyen elengedi magát, és megfűszerezi mondandóját néhány vulgáris nyomatékosító szóval.

  A Megasztár forgatása közben az egyik felkonferáló monológot egész egyszerűen sz*rnak minősítette, az egyik monitornak hátat fordítva elejtett egy „a s*ggem beszédesebb” kijelentést, majd szegény Till Attilát rendesen elküldte a p*csába. A közönségben ülő gyermekek és szülők meglepetten néztek egymásra a kocsis beszéd hallatán.

  Koltay Tamás, a Tv2 szóvivője a történtekre így reagált: „Egy többórás élő adást levezetni sok stresszel jár. Nagy ritkán előfordul, hogy a lazítás perceiben, a szünetekben kicsúszik néhány oda nem illő kifejezés a műsorvezetők szájából.  Most is ez történt, nem gondoljuk azonban, hogy bárkit is sértettek volna a szabadabban megfogalmazott mondatok.”

  Az éles szóváltás Till Attilával nem lehetett valami komoly, mert a műsorvezető nem hogy megsértődött volna, de fel se tűnt neki a trágár megjegyzés. „Nem is emlékszem, mi történt, ezek szerint olyan túl komoly dolog nem lehetett. Ugyanúgy, ahogy a családtagok egymás közt vagy testvéri viszonyban, négyszemközt mi sem válogatjuk meg a szavakat Claudiával, ezzel nincs is semmi probléma szerintem. Soha semmin nem sértődtünk meg egymásra, most sem emlékszem, hogy mi volt ez a dolog. Úgyhogy biztos valami vicces volt.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon