MENÜ
 • Leonardo DiCaprio újra szingli

  Van még néhány Victoria's Secret-modell akivel nem volt dolga, így nem kesereg a színész.

  Ha lenne olyan verseny, melyben az kapná a fődíjat, aki a legtöbb fehérnemű-modellel randizott, bizonyára a mi Leo DiCapriónk is jó eséllyel indulhatna a címért, de mit van mit tenni. Ha valakinek megtetszik egy márka, a szerelemnek nem lehet parancsolni.

  Gisele Bündchen és Bar Refaeli után Erin Heatherton is a neves színész exeinek listájára került a héten. A huszonhárom éves szőkeség kevesebb mint egy évig volt a Titanic sztárjának barátnője, és az US Weekley értesülései szerint néhány hete már nem igazán működőképes a kapcsolatuk. Egy névtelen forrásra hivatkozva a lap szerint szakítottak is, ám nincs köztük harag, még mindig beszélnek egymással.

  A pár még tavaly decemberben jelent meg először együtt, milyen meglepő, egy Victoria’s Secret bemutatón, New Yorkban. A 37 éves DiCaprio ekkor még csak sebeit nyalogatta a Gossip Girl sorozat egyik színésznőjével, Blake Lively-vel való szakítása után, ám a fotók tanúsága szerint Erin oldalán hamar vígaszra lelt. A románc azonban nem tartott túl sokáig, melynek az oka állítólag a kettejük nagyon eltérő időbeosztása, amely meggátolta őket abban, hogy sok időt tölthessenek együtt. Ezért látták jobbnak, ha békességben elválnak egymástól és mindenki külön utakon folytatja tovább. Erin azonban most a modellkedést kissé megunva úgy nyilatkozott, talán a filmipar felé veszi az irányt, ezért nem kizárt, hogy újra keresztezik egymás útját.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Demi Lovato megtörte a csendet

  Bulvár
  aug. 5., vasárnap

  Varga Viktor gyermekké vált + videó

  Bulvár
  Júl. 25., szerda

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Parov Stelar exkluzív interjút adott a Szigeten

  Mixernek állt a Sziget egykori szépsége

  Íme a Sziget VIP wc kiállítása