MENÜ
 • “Lehetetlen, hogy ne legyen valakinek kedvence”

  Exkluzív interjú Falusi Mariannal múltjáról és megasztáros jelenéről!

  Falusi Mariann élete évtizedek óta a zenéhez kötődik. Már 1983-ban feltűnt egy tehetségkutató műsorban, az akkori Ki mit tud?-ban és azóta ott is maradt a köztudatban. Lang Györgyivel hosszú évek óta a Pa-Dö-Dő nevű formációban énekelnek, most pedig ő az, aki mások énektudásáról véleményt alkot a Megasztár hatodik szériájának zsűritagjaként.

  Az, hogy ismét egyedüli nőként ül a zsűriben, saját bevallása szerint egyáltalán nem zavarja, hiszen a Megasztárban mindig is ez volt a hagyomány, gondoljunk csak a tehetségkutató műsor lassan tíz éves múltjában Somára, vagy Eszenyi Enikőre. Nagy öröm számára ebben a társaságban dolgozni és különösen jónak tartja, hogy a következő két hétben a zsűritagoknak személyesen is lehetőségük van foglalkozni a döntőbe jutott énekesekkel. Hiszen jobb most tanácsot adni nekik ott, ahol rászorulnak, mint élesben, milliók szeme láttára a színpad másik oldaláról kritizálni.

  Úgy gondolja elkerülhetetlen, hogy az embernek kedvence legyen, de minden zsűritag igyekszik pártatlan maradni, így ő maga is. Amikor tehát az ifjú tehetségek felállnak a színpadra és előadják dalukat, Falusi Mariann kikapcsolja minden előtudását az illetőről és csak arra koncentrál, hogy akkor, ott, abban a pillanatban a versenyző hogyan teljesít.

  Igyekszik minden energiájával a műsorra koncentrálni, de emellett számos más feladata is van. Például rendszeresen ad önálló estet az Orfeumban, valamint április 18-án a Művészetek Palotájában lesz saját koncertje, meghívott vendége pedig a Megasztár egy korábbi zsűrije, Presser Gábor lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon