MENÜ
 • Kutyába szerelmes a német férfi

  Furcsa törvény uralkodik Németországban: tilos ember és állat szexuális kapcsolatát felvételen megörökíteni és azt terjeszteni, azonban maga az aktus teljesen legális! Sajnálatos módon vannak, akik ezt ki is használják...

  A Berliner Zeitung címlaptörténete hatalmas port kavar Németországban. Egy 26 éves, David nevű férfi arról vallott, hogy szerelmi viszonyban él dalmata kutyájával. Általánnosságban titkolni szokták beteges hajlamaikat a zoofíl emberek, ennek ellenére ez a férfi bátran kiteregette a szennyest, sőt, még hencegett is megbotránkoztató szokásairól.

  “Hat évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatunk, s higgyék el, nem én voltam a kezdeményező. Azóta együtt vagyunk, de a szexnél nagyon vigyázok, hogy ne sérüljön meg, ezért a közösülésnél mindig passzív maradok, átengedem neki az aktivitást” – nyilatkozta David, akinek egyelőre nem kell semmitől tartania, hiszen a német törvények csak a zoofíliai képek terjesztését büntetik, magát az aktivitást nem.

  Talán változtatni fognak az igencsak rosszul megfogalmazott törvényen, ugyanis ez a cikk akkora a felhábárodást keltett, hogy több politikus is jelezte, hogy mihamarabbi törvénymódosítást kezdeményez az ügyben. Sajnos tudni illik, hogy  David perverziója egyáltalán nem ritka, feltehetően legalább tízezer német él ilyen beteges testi kapcsolatban valamilyen állattal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon