MENÜ
 • Kustánczi Lia meghódította Brazíliát!

  Nagyon kemény heteken van túl hazánk egyik legsikeresebb DJ-je.

  Míg a lemezlovasoknak általában pihenőidőszak a január, addig Kustánczi Liának tele a naptára külföldi fellépésekkel. Az elmúlt hetekben járt Svédországban, Németországban, Ausztriában és a távoli Rio de Janeiro-ba is felkérték több koncertre. A brazil főváros elkápráztatta és több felejthetetlen élményben is volt része.

  brazil1v

  Kustánczi Lia három éve kezdett el lemezlovasként dolgozni, azóta már szinte az egész világot bejárta és a legnagyobb fesztiválokon lép fel. A zenészeknek és a Dj-knek a január általában a pihenésről szól. Lia azonban nem állt meg, rögtön szilveszter után már repült is Svédországba, ahol mínusz 11 fok volt. Hazaérkezése után egy nappal már utazott is tovább Brazíliába, ahol viszont 33 fok és napsütés várta. Járt a híres Capacabana-n és egy fergeteges strandbulin lépett fel és egy népszerű klubban is szórakoztatta a közönséget. A munkán kívül azonban Lia megnézte a nevezetességeket, járt a cukorsüveg hegyen és a Megváltó Krisztus szobrát is meglátogatta. A világ talán leghíresebb tengerpartján, a Copacabana-n is tudott egy kis időt eltölteni, valamint egy helikopteres kiránduláson is részt vett, ahol elbűvölte a látvány.

  brazil4v

  „Sok helyen jártam már a világban, de általában nem jut időm városnézésre. Szerencsére most Rio-ban volt egy kis szabadidőm és el tudtam menni a nevezetességekhez. A brazilok nagyon kedvesek, közvetlenek és mindig jókedvűek. Én ennyi mosolygós embert még nem láttam. Két alkalommal kimentem a strandra is, ahol olyan gyönyörű és tökéletes testű lányok voltak, hogy elállt a szavam. A két fellépésemen szuper volt a hangulat. Én is megtapasztaltam, hogy az igazi bulik Latin-Amerikában vannak. A következő úticél szintén nincs közel, de most a világ egy másik szegletére hívtak meg, immáron harmadszor fellépni. Jövő héten Szingapúrba utazom. Már alig várom, mert nagyon szeretem azt a klubot, ahová megyek zenélni.” mesélte a fáradhatatlan Kustánczi Lia

  brazil7

  Ajánló

  Így lett teljes a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja

  Harminc új nevet jelentette be a Sziget

  Eltemették Andy Vajnát – Gönczi Gábor emlékezett meg róla