MENÜ
 • Különleges tehetségkutatóban John Legend

  Bejelentésre került az énekes legújabb projektje

  Hamarosan a legkiemelkedőbb egyetemi acapella kóruscsoportok versenyezhetnek majd egymással az amerikai Pop tévécsatorna legújabb tehetségkutatójában, a Pitch Perfectben, amit az azonos című sikerfilm ihletett – írja a Hollywood Reporter.

  johnlegend

  Az új, nyolc epizódosra tervezett műsor vezető producerének szerepét az American Idol mögött álló, CORE médiacsoporttal való együttműködése eredményeként az All Of Me előadója, John Legend töltheti be.

  Az egyetemen nagyon szerettem acapella kórusban énekelni” – nyilatkozta a projekt bejelentését követően az énekes, aki nemsokára egy romantikus dráma munkálataiból is kiveszi a saját részét. “A zene, a barátságok és a versenyek nagyban részesei voltak az egyetemi élményeimnek. Izgatottak vagyunk, hogy részt vehetünk egy műsorban, ami bemutatja az igazi csúcs- és mélypontokat ebben az érdekes világban, amiről sokan egyáltalán semmit nem tudnak. Érdekes utazás lesz.” 

  John Legend, aki immár tizenöt éve van jelen a zeneiparban, pályafutása elején különböző előadók, többek között Kanye West és Alicia Keys dalaiban háttérvokálosként közreműködött. Első lemeze, a Get Lifted 2004-ben került fel a boltok polcaira, azóta pedig négy önálló albumot dobott piacra és alkotásait kilenc Grammyvel díjazták.

  Forrás: Hollywood Reporter

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Jessie J ezzel a különleges kéréssel jön az EFOTT-ra

  Magyar barátnőjéről mesélt a világsztár dj

  Martin Solveig exkluzív interjút adott a Soundon