MENÜ
 • Klippremier – SirVive: Can’t Stop

  Itt az idő a nagy debütálásra!

  A SirVive első videóklipje, a Can’t Stop című számukhoz készült. Arról szól, hogy vannak helyzetek, mikor az életben megszokott dolgok megkeverednek felcserélődnek, így fordulhat elő, hogy nem a színpadon álló zenekart kíséri figyelemmel a nézőtéren ülő pár, hanem épp ellenkezőleg, a frontember, Jurin Szabolcs lesz szemtanúja a szerelmesek évődésének. Az is kiderül, egy férfiben milyen sokrétű érzelmek fogalmazódnak meg egy nővel kapcsolatban, és az is, hogy minden férfi testben két lélek lakozik – de hogy ez mit is jelent pontosan, kiderül a klipből.

  A klip teljes egészében a Fővárosi Nagycirkuszban forgott, a BigO Creative Studio gyártásában, Bánszki Kristóf rendezésében. A mű egyfajta ötvözete a játékfilmes és a koncertfelvételes formáknak, melynek gyönyörű képi világáért Nagyistók Máté operatőri munkáját illeti a dicséret. Az image részben dinamikus, színes, fiatalos képsorok elevenítik meg a zenekar játékát, míg a sztoriban szereplő páron látható, Nemes Károly, velencei karnevál ihlette, gyönyörű álarcai kölcsönöznek egyfajta misztikus hangulatot a klipnek, stilizált bohócként megjelenítve a szereplőket ebben a cirkuszi környezetben.

  A fiú szerepét a frontember, Jurin Szabolcs alakítja, míg az eszményi nőt, egy fiatal tehetség, Márkus Zsófia testesíti meg. Az ő általuk megjelenített játékszenvedély adja a történet alapját, mely szerint szerelmüket is egyfajta játéknak fogják fel.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon