MENÜ
 • Kiről kapta a nevét Robbie Williams lánya?

  A rajongók természetesen azonnal elkezdtek agyalni és a legnépszerűbb elmélet eddig az, hogy az édesanya, Ayda az egykori amerikai elnök, Theodore Roosevelt után nevezte el kislányát.

  Alig pár napos hír, hogy az örök gyerek Robbie Williamsznek megszületett első gyermeke, Theodora Rose Williams, becenevén Teddy. Apás szülés volt és a kiscsalád rögtön együtt is töltötte az első estét. Az itt megörökített pillanat természetesen szélsebesen be is járta az internetet. Teddy két nappal apukája nagy visszatérő turnéja után érkezett, ahol a színpadon Robbie többször is viccelődött azzal, hogy gyorsan le fogja zavarni a show-t, nehogy Ayda közben megszüljön. De honnan ez a kissé szokatlan Theodora név?

  A rajongók természetesen azonnal elkezdtek agyalni és a legnépszerűbb elmélet eddig az, hogy az édesanya, Ayda az egykori amerikai elnök, Theodore Roosevelt után nevezte el kislányát. Az elnök nevét viseli egyébként a népszerű plüssjáték, a Teddy maci is. A közösen gondolkodók odáig mentek, hogy szerintük a kislány második neve, a Rose pedig játék a volt elnök vezetéknevével, azaz a Roosevelttel.

  A találgatásoknak tegnap aztán maga az édesapa vetett véget: “Ez az egész ügy egyszerűen elképesztő. Rosszul vagyok a pletykáktól. Olyan nevet szerettünk volna a kislányunknak, amely könnyen becézhető. A Rose névnek pedig semmihez semmi közé. Csak egyszerűen mikor rápillantottunk, olyan volt, mint egy édes kis rózsa.” – zárta le a vitákat az énekes.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon