MENÜ
 • Kínos: Facebook játék miatt vágták le a netet a városházában

  Internet-hozzáférés nélkül kezdte az évet a román Lugos település polgármesteri hivatala. Az alkalmazottak ugyanis túlságosan rákaptak a Candy Crush nevű Facebookon terjedő játékra.

  A polgármester szerint decemberben rengeteg panasz érkezett a lakosok részéről, akik nem tudták elintézni dolgaikat a városházán, ugyanis az alkalmazottak nem bírtak leszakadni a Facebookról, tudomást sem véve valódi feladatukról.

  A netkorlázotás egyelőre átmeneti jellegű, naponta két óra használat engedélyezett, ám hamarosan szűrőt telepítenek a számítógépekre, így végleg korlátozzák az alkalmazottak figyelmét lekötő oldalakat, így többek közt a Facebookot is.

  candy_crush_saga_king

  A dolgozóknak persze nem tetszik a helyzet, szerintük túlzás ez a szigor, és most nem tudják a napi teendőiket elvégezni. Egyikük elmondása szerint el sem tudja képzelni, hogy végzi el az internethez köthető munkáit, ha nem tud pont abban a két órában bent lenni a hivatalban, amikor éppen engedélyezett a netezés.

  Egyes irodákban már megtalálták a módját annak, hogy zavartalanul fogadják el a Candy Crush Saga felkéréseket: mobilnetet használnak.

  (Forrás/kép: realitatea.net)

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre