MENÜ
 • Katy Perry megint szingli

  Nem megy neki mostanában ez a párkapcsolat téma

  Az amerikai énekesnő úgy tűnik mióta szakított Russal Branddel, nem igazán találja a helyét. Járt azóta már egy Bob nevű angol pasival, mostanában pedig a Florence and the Machine gitárosával, Robert Ackroyyal kavart. Azonban minden szép élmény véget ér egyszer és Katy ennek a kapcsolatnak most vetett véget.

  Ezt a képet a párról még az előző hónapban lőtték egy fesztiválon. Nem bírom megállni, hogy ne hívjam fel a figyelmet, bár lehet, hogy a Kedves Olvasó szeme amúgy is automatikus inkább oda irányul, szóval muszáj felhívnom a figyelmet a kép bal szélén éppen nagyban dohányzó lányra. Az arca szinte mint egy orákulum, amely előre vetíti a közelgő párkapcsolati tragédiát.

  De visszatérve főszereplőnkre. Állítólag az előző hónapban, ahogy ezt a kép is bizonyítja, még nagyon boldogok voltak, Katy újra szexinek és elevennek érezte magát. Nem sokkal később azonban ráeszmélt, hogy Roberték hamarosan jó hosszú koncertturnéra indulnak és ő nem biztos, hogy el tudna viselni ismét egy távkapcsolatot. Így aztán most gondolt egyet a mi Californian Girlünk és dobta a gitárost.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon