MENÜ
 • Kate Winslet férjhez ment

  Nem ez lesz az első házassága.

  Az Oscar-díjas Titanic című film női főszereplője ismét kimondta a boldogító igent. A ceremóniára már december elején, ötödike körül sor került. A párnak azonban sikerült olyan jól titokban tartania, hogy csak mostanra látott napvilágot a nagy hír. A harminchét éves Winslet a nála három évvel fiatalabb brit férfihoz, Ned Rocknrollhoz ment hozzá.

  Az esküvői ünnepségen csak a legszűkebb család és baráti kör vett részt. Jelen volt természetesen a színésznő két gyermeke is. A forrás, amely kiszivárogtatta az esküvő tényét, azt is elmondta, hogy a pár nyár óta járt jegyben.

  Kate Winsletnek nem ez lesz az első házassága. Korábban már két alkalommal is férjnél volt. Az első a rendező Jim Threapleton volt, akivel 1998 és 2001 között élt együtt. Tőle van első gyermeke, a 12 éves Mia. 2003-ban pedig hozzáment a szintén rendező Sam Mendeshez, akinek hét évig volt a felesége. Tőle született a most kilenc éves fia, Joe. Reméljük ezúttal tényleg csak az ásó, kapa, nagyharang választja el az ifjú párt!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Szabó Győző a bárányra gyúr

  Bulvár
  dec. 7., péntek

  Ők A Dal 2019 indulói

  Bulvár
  dec. 4., kedd

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!

  Elkészült a Balaton Sound aftermovie-ja