MENÜ
 • Justin Biebert most rablási kísérlet miatt vizsgálják

  Szándékosan kicsavarta egy nő kezéből a telefonját.

  Régebben még sokkoló lett volna a hír, de már semmin sem lepődünk meg Justin Bieberrel kapcsolatban. Egyes források szerint Justin Biebert épp vizsgálják egy rablási kísérlet miatt. Az egész a Sherman Oaks Castle vidámparkban történt, ahova a vádlott pár barátjával érkezett szórakozni. Ott azonban összeszólalkoztak egy másik csapattal.

  Bieber észrevette, hogy egy nő a 13 éves lányával mintha fotózná a történéseket. A fiú odament a nőhöz, és követelte, mutassa meg a telefonját annak bizonyítására, hogy nem készített semmilyen felvételt az esetről. A nő megtagadta kérését, aztán Justin rátámadt, hogy megszerezze a mobilját, azonban amikor megszerezte azt, vette csak észre, hogy le van zárva. Arra utasította, hogy üsse be a biztonsági kódot, amit a nő meg is tett. Azt is bebizonyította, hogy nem készített felvételeket.

  justin-bieber-angry

  A nő csak azt szerette volna, hogy lánya láthassa Justint, mivel nagy rajongó. A fiú azonban ráüvöltött, hogy az anya megalázza magát a lánya előtt, és utasította, hogy hagyja el a helyet. A kislány el is kezdett sírni, mire Justin magukra hagyta őket. Biebernek igazán össze kellene már szednie magát, mielőtt rács mögé teszik, vagy tényleg a határon túlra toloncolják majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon