MENÜ
 • Jótékonysági iskolafestésben vett részt Istenes Bence

  A sikeres kampány a készítők és a hashtag-gyűjtő nagyközönség szerint is üde színfoltja volt a kissé borongós téli időszaknak.

  Két hónapon keresztül gyűjtötte a mosolygós fotókat és a #laysmosoly hashtageket a Lay’s, hogy elérje kitűzött célját és átadhassa az 5 millió forintos adományt a Mosolyfestők Alapítványnak. Az alapítvány nevéhez hűen, sok mosoly keretében adta át a Lay’s-t forgalmazó Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. képviselője a kampány során beharangozott adományt.

  „Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ennyi embert megérintett a kampány üzenete, még ha csak egy fél percet is töltöttek el a mosolygós szelfi elkészítésével, és utána rohantak tovább, szerintünk megérte. Nem is lehet kérdés, hogy sikerként könyveltük el a Smile-kampányt, ahogy azzal kapcsolatban sincs kétségünk, vajon jó helyre került-e az adomány”– értékelte a kampányt kérdésünkre Buzder-Lantos Nikoletta, a FÁÜ marketingigazgatója.

  Hasonló jókedvvel fogadta a szervezet számára mérföldkövet jelentő pillanatot a Mosolyfestők Alapítvány is, ők kétségkívül nagyszerű és megérdemelt lehetőséghez jutottak a Lay’s adományával – na persze, ahogy mondani szokás, ez elsősorban felelősséggel jár.

  Ezt erősítette meg Nógrádi-Molnár Kinga is, az Alapítvány kuratóriumi elnöke: „A mi munkánk elsősorban a háttérben zajlik, általában csak utólag látványos, ráadásul önkéntes alapon segítünk mindig, így különösen jólesett, hogy egy olyan világmárka, mint a Lay’s végigvitte a minket támogató kampányát. Köszönjük nekik egyrészt a bizalmat, másrészt az elmúlt hónapok munkáját, illetve az adományt is, és megígérjük, hogy a jövőben is sok-sok fiatal arcára próbálunk majd mosolyt csalni.”

  A hashtagek gyűjtése és a mosolykampány ezzel lezárult, azonban az üzenete több síkon is tovább él – egyrészt sikeres küldetést teljesített a mindennapos mosolygást és a pozitív hozzáállást illetően, másrészt, ha csak pár hétre is, de fókuszba helyezte az önkéntes munkát, és felhívta a figyelmet annak fontosságára.

  Ezen gondolat jegyében a Mosolyfestők Alapítvány és a kampány szervezői egy jó hangulatú, közös festéssel zárták az együttműködést, amelynek ezúttal a rákospalotai Kontyfa Általános Iskola diákjai és pedagógusai örülhettek, az alapítvány választása ugyanis erre ez intézményre esett.

  Számos PepsiCo dolgozó, köztük az aktivitást menedzselő brand csapat tagjai, illetve a kampány arcaként megismert Istenes Bence és a Mary Popkids zenészei együtt varázsolták szebbé az iskola egyik, korábban még sivárnak tűnő falrészletét. Az esemény minden bizonnyal nagy élményt jelentett minden résztvevőnek, bár a legjobban kétségkívül a Lay’s-t forgalmazó FÁÜ Zrt. dolgozói érezték magukat az önkénteskedés közben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon