MENÜ
 • Jön a Hazug csajok társasága spin-offja

  Megérkeztek a részletek

  A Freeform csatorna berendelte a Hazug csajok társasága, azaz Pretty Little Liars spin-offjának bemutató epizódját! A mellékprojekt a The Perfectionist alcímet viseli, és Alison DiLaurentis és Mona Vanderwaal karaktereinek megformálói, Sasha Pieterse és Janel Parrish már biztosan szerepet kaptak benne.

  Az új, egyórás epizódokból álló sorozatra tervezett projekt a Hazug csajok társasága-könyveket is jegyző Sara Shepard azonos című regénysorozatán alapul. A történet elkalauzolja a nézőket Beacon Heights-be, ahol a jelek szerint minden rendben van. A tökéletességre való törekvés azonban a város első gyilkosságához vezet.

  “Szeretnénk folytatni I. Marlene King gazdag és úttörő történetmeséléssel a főszereplő lányokkal Beacon Heights-ben, ami legalább annyi titkot fog rejteni, mint Rosewood.”

  A Pretty Little Liars: The Perfectionist anyasorozata, a Hazug csajok társasága 2010-ben debütált, és 2017-ben, a hetedik évaddal ért véget. A széria fináléja a 18 és 34, valamint 12 és 34 évesek kategóriájában a csatorna legnépszerűbb drámája lett, és körülbelül 266 millió nézőt ért el.

  Forrás: AceShowbiz

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Íme a Balaton Sound Himnusza

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.