MENÜ
 • Jogosítványt kapott a vak férfi

  Kétszer sem vették észre, hogy nem lát.

  A hetvenkét éves Mark Overland története eléggé feltüzelte a sajtót a briteknél, mivel ha akarna, akár gépjárművet is vezethetne, hiszen minden szükséges irata megvan ehhez, annak ellenére, hogy mindössze 6%-os látása van.

  A meglehetősen furcsa történetre maga Overland hívta fel a figyelmet a sajtóban. Elmondta, hogy körülbelül tizenöt éve nem lát egy visszafordíthatatlan és kezelhetetlen szembetegségnek köszönhetően. Ennek ellenére mégis elment meghosszabbíttatni jogosítványát néhány évvel ezelőtt. A férfi elmondta, hogy esze ágában nem volt vezetni, csupán azért volt szüksége az okmányra, hogy igazolni tudja magát. Mindenesetre probléma nélkül megkapta, annak ellenére, hogy a nyomtatványos világosan leírta, milyen problémája van.

  Itt még nem is volt vége a mutatványnak, ugyanis a férfi szerint az eset öt évvel később megismétlődött, amikor annyi változás történt, hogy kapott egy levelet a jogosítványa mellé a hivataltól, hogy lehetőség szerint vizsgáltassa meg a szemét és írasson fel magának szemüveget. Ekkor fordult a sajtóhoz, mert szerinte egyszerűen felháborító, hogy ilyen megtörténhet. Csak azt nem értjük, hogy ha szerinte felháborító, akkor miért is akarta meghosszabbíttatni az iratot …

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon