MENÜ
 • Jóbarátok, de elválnak

  A világ egyik legnépszerűbb sorozata egykori főszereplője, a Monicát alakító Courtney Cox élete az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül. Férjével, David Arquette-vel két évvel ezelőtt külön költöztek és az elhidegülést azóta sem tudták megállítani.

  A világ egyik legnépszerűbb sorozata egykori főszereplője, a Monicát alakító Courtney Cox élete az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül. Férjével, David Arquette-vel két évvel ezelőtt külön költöztek és az elhidegülést azóta sem tudták megállítani. Olyannyira nem, hogy David beadta a válókeresetet a los angelesi bíróságon.

  A valaha boldog pár tizenhárom évnyi együttlét után fog végleg búcsút mondani egymásnak. A hivatalos indoklás szerint a különbségek annyira javíthatatlanná váltak kettejük között, hogy nem látnak már más kiutat. Nagy kérdés, hogy mi lesz közösen nevelt kislányukkal, a nyolc esztendős Cocoval. De bízunk a pár bölcsességében, és talán ezt a kérdést is ugyanúgy meg fogják tudni oldani, felnőtt emberek módjára.

  Érdekesség, hogy Courtney és David 1996-ban hatban, a Sikoly című film bemutatóján találkoztak egymással. Három évre rá házasodtak össze. Hivatalosan 2010 októberében költöztek szét. Akkoriban ezt írták: “A legjobb barátok maradunk és felelős szülők a mi kislányunk irányába. Még mindig mélyen szeretjük egymást.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon