MENÜ
 • J.Lo és Enrique együtt járja be a világot

  Már beszámoltunk arról, hogy Jennifer Lopez élete első világkörüli turnéjára készül, a hírt pedig végre hivatalosan is bejelentették. A kétgyermekes J.Lo pedig nem kis meglepetést tartogatott rajongói számára: egy másik világsztár.

  Az énekesnő július 14-én vág neki a világnak. A sajtótájékoztatón észlelt magatartását figyelve úgy néz ki, Lopez valóban fel van dobva a nagy koncertkörút miatt. Érdekes ruhájában és kígyó alakú nyakláncában táncolt és nevetett is a sajtó előtt.

  Lopez nem hiába boldog: a koncerteken nem mással, mint Enrique Iglesiasszal fogja megosztani a színpadot, illetve egy puerto ricói duóval, a Wisin Y Yandellel.

  Lopez így nyilatkozott a nagy eseményről:

  “Mindent beleadunk, amink van. Azt hiszem ez lesz minden idők egyik legikonikusabb turnéja. Nem tudom volt-e már ilyesmire példa… Hogy a latinok így összegyűlnek, mint egy nagy család.”

  Az énekesnő egyelőre 20 koncert erejéig osztja meg a színpadot a szívtipró Iglesiasszal. A pletykák szerint viszont ezek után sem áll meg: turnéját egyedül is folytatja, még körülbelül negyven állomáson, melyek közül Budapest sincs kizárva lehetséges célpontként.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon