MENÜ
 • Istenes Bence kitart Adél mellett

  Istenes Bence nem hisz a barátnőjét ért vádaknak, melyek szerint Adél három férfit is szédített egyszerre az énekverseny alatt.

  Csapodárnak és kegyetlen férfifalónak próbálják beállítani Csobot Adélt. Az állítólagos pletykák szerint az énekesnő közelebbi kapcsolatba került Széki Attilával, művésznevén Curtisszel, amikor az előadó vendégművészként lépett fel Majkával az X-Faktor színpadán. Akkoriban már Adél titokban együtt járt Istenes Bencével is, és a híresztelések szerint erdélyi barátja, István is gyakran látogatta.

  Fel voltam háborodva, amikor megtudtam, hogy milyen cikket akarnak lehozni róla” – árulta el Istenes Bence, aki szerint a média túllőtt a célon, hiszen barátnője egyáltalán nem olyan karakter, hogy igazak legyenek ezek a pletykák.

  “Én pontosan ismerem Adélt, ő nem egy számító kis, áh, ki sem akarom mondani… Ő csak egy fiatal lány. Egy finom lelkű, aranyos lány, akinek eddig István volt az egyetlen komoly pasija, és akivel már rég szakított. A Curtises történet volt vele kapcsolatban az utolsó csepp a pohárban. Ennyi erővel összehozhatták volna az amerikai elnökkel is.”

  Különben is, Adél nem is tudta, hogy ki az a Curtis, az interneten keresett rá, hogy állítólag kivel boronálták össze.

  “Adél sírva hívott fel, hogy már megint ezzel zargatják, és hogy nem hagyják dolgozni – mesélte Bence. – Kérdeztem tőle, hogy igaz-e a történet, de mondta, hogy nem, én pedig feltétlenül hiszek neki. Több mint öt éve mozgok a médiában, Adél meg még csak most csöppent bele. Próbálom elmagyarázni neki, mit hogy kezeljen vagy mikor, mit mondjon. Muszáj ezekről beszélnem vele, mert már így is sokat sérült az ilyen sztorik miatt.”

  Forrás: Bors

  Fotó: life.hu

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Repülőgépen adott minikoncertet Király Viktor

  Bulvár
  Sze. 29., csütörtök

  Amy Schumer történelmet írt

  Bulvár
  Sze. 28., szerda

  Televízió

  Így éltek a náci hadifoglyok Amerikában

  Televízió
  Sze. 22., csütörtök

  Megsérült a Trónok harca sztárja

  Televízió
  Sze. 17., szombat

  Hősies kutyusokkal tanít a Nickelodeon

  Televízió
  Sze. 17., szombat

  Ajánló

  Tényleg sikertelenebbek a magyar nők?

  Már elkelt a Sziget bérletek 25%-a

  Megvannak a 2016-os MTV EMA jelöltjei!