MENÜ
 • Íme Demi Lovato dokumentumfilmje

  Megtekinthető a Simply Complicated

  Demi Lovato új dokumentumfilmje megérkezett! A Simply Complicated című projekt az előző bejelentéseknek megfelelően október 17-én debütált a szupersztár YouTube-csatornáján.

  Az alkotásban az egykori Disney-csillag kendőzetlenül beszél múltjáról, és szót ejt többek közt szenvedélybeteg és agresszív édesapjáról, hosszasan beszél mentális problémáiról és összeomlásáról, közeli hozzátartozói haláláról, valamint visszaeséséről Wilder Valderramával való szakítása után. A szexuális orientációja témáját is érintő énekesnő mellett továbbá megszólalnak legközelebbi családtagjai, legjobb barátai; Nick Jonas és Marissa Callahan, menedzsere, Phil McIntyre, valamint volt szerelme, Joe Jonas is.

  Az interjú mellett a Simply Complicatedben helyet kaptak Demi új albuma, a Tell Me You Love Me stúdiómunkálatai közben készült felvételek, de a közönség a Sorry Not Sorry című kislemez bemutatójának kulisszái mögé is benézhet.

  “Tudom, milyen hatással lehet a zene az ember érzelmeire, mert én magam is megtapasztaltam” – hangzik el a film utolsó perceiben. “És meg szerettem volna alkotni az emberek számára. Az én szememben semmi sem gyönyörű annál, mint amikor a zenével összekapcsolódom az emberekkel.”

  Íme a Simply Complicated:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Szabó Győző a bárányra gyúr

  Bulvár
  dec. 7., péntek

  Ők A Dal 2019 indulói

  Bulvár
  dec. 4., kedd

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!

  Elkészült a Balaton Sound aftermovie-ja