MENÜ
 • Ilyenek lesznek az új Bajos csajok

  Itt az első kép a Plasztikokról

  Megérkezett a Bajos csajok musical első ízelítője! Az Entertainment Weekly tette közé a fotót, amelyen bemutatják az új Plasztikokat, akiket Kate Rockwell (Karen Smith), Taylor Louderman (Regina George) és Ashley Park (Gretchen Wieners) formálnak meg. A hármas tagjai kezükben telefonnal, ősszeillő pink ruhában és magassarkúban pózolnak.

  A már öt éve készülőben lévő színpadi musical október 31-én debütál egy próbadarab keretében a Washington D.C.-i Nemzeti Színházban, mielőtt a Broadway-re költözik. Erika Henningsen alakítja a főszereplő Cady Heront, az eredetileg Lindsay Lohan által megformált magántanuló tinit aki először kerül a középiskola falai közé.

  Az eredeti Bajos csajok 2004-ben került bemutatásra, a további szereplők között olyan nevekkel, mint Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, vagy a forgatókönyvet is jegyző Tina Fey. A tinivígjáték-rajongók a projektet azóta kultfilmként emlegetik.

  Hét évvel később egy, sokkal kisebb népszerűségnek örvendő folytatás is készült hozzá Cliff Ruby, Elana Lesser és Allison Schroeder tollából, a karakterek bőrében Meaghan Martin-nal, Jennifer Stone-al, Malara Wals-sal és Claire Holt-tal.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Újabb szupersztárokat jelentett be a Sziget!

  Heti Horoszkóp – Február 19-25.

  Michelisz Norbert az apaságról mesélt