MENÜ
 • Ilyenek lesznek az új Bajos csajok

  Itt az első kép a Plasztikokról

  Megérkezett a Bajos csajok musical első ízelítője! Az Entertainment Weekly tette közé a fotót, amelyen bemutatják az új Plasztikokat, akiket Kate Rockwell (Karen Smith), Taylor Louderman (Regina George) és Ashley Park (Gretchen Wieners) formálnak meg. A hármas tagjai kezükben telefonnal, ősszeillő pink ruhában és magassarkúban pózolnak.

  A már öt éve készülőben lévő színpadi musical október 31-én debütál egy próbadarab keretében a Washington D.C.-i Nemzeti Színházban, mielőtt a Broadway-re költözik. Erika Henningsen alakítja a főszereplő Cady Heront, az eredetileg Lindsay Lohan által megformált magántanuló tinit aki először kerül a középiskola falai közé.

  Az eredeti Bajos csajok 2004-ben került bemutatásra, a további szereplők között olyan nevekkel, mint Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, vagy a forgatókönyvet is jegyző Tina Fey. A tinivígjáték-rajongók a projektet azóta kultfilmként emlegetik.

  Hét évvel később egy, sokkal kisebb népszerűségnek örvendő folytatás is készült hozzá Cliff Ruby, Elana Lesser és Allison Schroeder tollából, a karakterek bőrében Meaghan Martin-nal, Jennifer Stone-al, Malara Wals-sal és Claire Holt-tal.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Justin Bieber megnősült?

  Bulvár
  Sze. 14., péntek

  Szabó Győző rendezőként debütált

  Bulvár
  Sze. 10., hétfő

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Jess Glynne felfedte magánéletét – Interjú

  Megvannak az American Music Awards idei jelöltjei

  Szabó Győző rendezőként debütált