MENÜ
 • Ilyenek lesznek az új Bajos csajok

  Itt az első kép a Plasztikokról

  Megérkezett a Bajos csajok musical első ízelítője! Az Entertainment Weekly tette közé a fotót, amelyen bemutatják az új Plasztikokat, akiket Kate Rockwell (Karen Smith), Taylor Louderman (Regina George) és Ashley Park (Gretchen Wieners) formálnak meg. A hármas tagjai kezükben telefonnal, ősszeillő pink ruhában és magassarkúban pózolnak.

  A már öt éve készülőben lévő színpadi musical október 31-én debütál egy próbadarab keretében a Washington D.C.-i Nemzeti Színházban, mielőtt a Broadway-re költözik. Erika Henningsen alakítja a főszereplő Cady Heront, az eredetileg Lindsay Lohan által megformált magántanuló tinit aki először kerül a középiskola falai közé.

  Az eredeti Bajos csajok 2004-ben került bemutatásra, a további szereplők között olyan nevekkel, mint Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, vagy a forgatókönyvet is jegyző Tina Fey. A tinivígjáték-rajongók a projektet azóta kultfilmként emlegetik.

  Hét évvel később egy, sokkal kisebb népszerűségnek örvendő folytatás is készült hozzá Cliff Ruby, Elana Lesser és Allison Schroeder tollából, a karakterek bőrében Meaghan Martin-nal, Jennifer Stone-al, Malara Wals-sal és Claire Holt-tal.

  Forrás: AceShowbiz

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.

  Ők nyerték a Joy magazin díjait