MENÜ
 • Ilyen lesz a Tökéletes hang sztárja Télapó lányaként

  Befutott az első kép a Disney új élőszereplős filmjéből

  Anna Kendrick felfedte külsejét legújabb karaktere, a Télapó lányának bőrében a Disney élőszereplős, Nicole című filmjéből. A 32 éves színésznő Instagramjára posztolta ki a fotót, amelyen teljes szerelésében pózol.

  “Kezdődik…. N O E L L E” – írta a képhez, amin egy hosszú ujjú zöld mintás miniruhát visel, alatta hozzá illő leggings-szel és bojttal díszített zöld csizmával.

  It begins….. N O E L L E 🎥🎄

  A post shared by Anna Kendrick (@annakendrick47) on

  A Nicole 2019. november 8-án érkezik az amerikai mozikba a Disney kiadásában. A családi kalandfilm sztorija Télapó lánya körül forog, aki kénytelen átvenni a családi vállalkozást, miután apja visszavonulót fúj, fiútestvére pedig első nagy karácsonyi repülése előtt hátrál meg.

  A film további szereplői között van mások mellett Bill Hader, Billy Eichner, valamint az Oscar díjnyertes Shirley MacLaine is. A projektet Marc Lawrence írja és rendezi.

  Anna Kendrick rajongói legközelebb december 22-én, a Tökéletes hang harmadik részében láthatják majd a filmsztárt, többek közt Brittany Snow, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld és Ruby Rose oldalán.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Ők az MTV EMA magyar és nemzetközi jelöltjei!

  Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Vajna Timi húga lesz a Tv2 új sztárja