MENÜ
 • Így rappeli Eminem számát Ed Sheeran

  Az énekes egy interjú alatt dolgozta fel a szerzeményt

  Ed Sheeran ismét bebizonyította, hogy igazi hip-hop rajongó. Egy, a francia Clique TV-nek adott interjúban a brit énekes elrappelte Eminem The Marshal Mathers című nagylemezének egyik számát, a Criminal-t.

  edsheeran

  Annak ellenére, hogy a szupersztár, aki olyan szerzeményekért felelős, mint a Give Me Love, vagy a Thinking Out Loud, láthatóan kényelmetlenül érezte magát gitárja nélkül, mégis tökéletesen emlékezett a szerzemény szövegére.

  Nem ez volt az első alkalom, hogy Sheeran feldolgozta a népszerű detroiti rapper alkotását – korábban a Love Yourself és The Real Slim Shady című slágerekbe vitte bele saját csavarját.

  A 24 éves előadó elárulta, évek óta a sokat vitatott MC rajongótáborába tartozik. A tavalyi év folyamán bevallotta, a The Marshall Mathers segítségével sikerült legyőznie a dadogást.

  „Az apám megvette nekem a The Marshall Mathers nagylemezt, amikor kilenc éves voltam, nem tudván, mi van rajta. Megtanultam minden szavát, mire tíz éves lettem. Nagyon gyorsan és dallamosan és ütősen rapper, és segített megszabadulni a dadogástól.”

  Quand Ed Sheeran rappe sur “Criminal” d’Eminem / When Ed Sheeran raps over Eminem’s track “Criminal”

  Közzétette: Clique – 2016. február 9.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Ők az MTV EMA magyar és nemzetközi jelöltjei!

  Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Vajna Timi húga lesz a Tv2 új sztárja