MENÜ
 • Így fűzd meg a barátnődet!

  Sok fiúnak a csajozás egyáltalán nem egyszerű dolog. Hogyan menjünk oda hozzá? Mit mondjunk neki? Vajon hogyan tudnánk elcsábítani? Most néhány magyar celeb pasi sztoriját ismerhetitek meg!
  A Való Világ egykori lakója, Majka például még akkor csábította el Szentiványi Hajnalkát, amikor a lány férjnél volt. Dundika azért költözött akkor Budapestre, hogy DJ-nek tanuljon és teljesen véletlenül ugyanabban a házban lakott, ahol a férfi. Majkának először le sem esett, hogy a playmate-tel találkozott az első emeleten, csak második találkozásukkor, egy cukrászdában. Annak ellenére kezdett el udvarolni Dundikának, hogy tudta, a lány férjnél van. Aztán elindult a nagy SMS-ezgetés, az első randin pedig DVD-ztek.

  A fitneszgurunak, Schobert Norbinak nehezebb dolga volt. Rubint Rékát a hírnév, a drága vacsorameghívások nem igazán fogtak meg, így más udvarlási módszerhez kellett folyamodnia. Igyekezett elhessegetni a lány előítéleteit, úgyhogy úgy alakította, hogy 3 napig gyakorlatilag össze legyenek zárva egy roadshow-n. Még a lány spinning-edzésére is eljárt, pedig ezt az edzési formát soha nem kedvelte. De bejött neki!


  Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata szerelmének kialakulásában nem kis szerepet játszott a lány édesanyjának telefonja. Hajdú Balatonföldváron roadshow-zott, a lány pedig ott nyaralt a szüleivel és így találkoztak először. A férfi nem volt szemérmes, egyből elkérte Kata telefonszámát és vad SMS-ezgetésbe kezdtek.  Arról persze Péter csak később szerzett tudomást, hogy Sarka Kata először az édesanyja telefonszámát adta meg, ugyanis nem akart lebukni. Ismerkedésük kezdetén még másik barátja volt. 
  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon